Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Years & Years – “Sooner or Later”

©CPU – Ymke Dirikx

Nog één week talmen tot Years & Years zijn derde album Night Call de wereld in kogelt. Night Call wordt een tocht door de avonturen die zanger Olly Alexander begeerde tijdens de coronaperiode. We voorspellen een expliciet en misschien wel vrijpostig album met imaginaire vrijpartijen en onstuimige dansgala’s. De synthpopband werd lange tijd vervolledigd door bandleden Mikey Goldsworthy en Emre Türkmen, maar in 2021 werd Years & Years Olly’s soloproject. De twee blijven niettemin nauw betrokken bij Years & Years en er zou geen sprake zijn van een harde breuk.

“Sooner or Later” is op het eerste zicht een doorsnee Years & Years-nummer: dansbaar, uptempo en gemaakt voor de gemiddelde popfanaat. Olly zingt over het verlangen naar en de drift ten opzichte van een ex-geliefde. Na enkele keren luisteren, valt onmiddellijk op dat het nummer potentieel heeft om een heerlijke meezinger te worden. Years & Years lijkt met “Sooner or Later” de stijl van zijn vorige albums verder te zetten. Toch zijn we curieus of de formatiewijziging een impact zal hebben op de rest van het nieuwe album.

Productieproblemen leidden ertoe dat Years & Years de release van Night Call uitstelde van 7 januari 2022 naar 21 januari 2022.

Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Years & Years - "Crave"

De Britse popband Years & Years wist ons al eerder te overtuigen met echte hits zoals “Shine”, “Desire” en “King”. Hun twee…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Years & Years - "Starstruck"

Het is ondertussen al meer dan vijf jaar geleden dat we voor het eerst dansten op “King” van Years & Years. De…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Hot Chip – “Straight to the Morning” (feat. Jarvis Cocker)

De populaire synthpopband Hot Chip heeft Britse legende Jarvis Cocker kunnen strikken voor hun nieuwe single. “Straight to the Morning” is een…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.