Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single NEVA – “Heartbreaker”

© Taike De Wilde

Iets minder dan een jaar geleden bracht NEVA zijn debuut-ep uit, maar sindsdien zijn er een paar dingen veranderd. De sound werd naar eigen zeggen stouter, de band kreeg een visuele make-over en raakte in de voorrondes van kansenparcours Sound Track. Winnen lukte jammer genoeg niet, maar dat betekent niet dat er geen talent verscholen zit in het viertal. Een nieuw hoofdstuk ging onlangs dus van start, met “Heartbreaker” als eerste wapenfeit. En dat klinkt alvast veelbelovend.

We snappen in elk geval wat de band bedoelde met het feit dat de nieuwe sound wat stouter is. “Heartbreaker” komt meteen met een zekere grootse coolheid uit de startblokken, alsof er iemand de kamer binnenwandelt en iedereen meteen omkijkt. De ietwat stevige gitaarlijn in combinatie met de sterke stem van frontvrouw Jente Neels zorgen er dan ook voor dat je meteen mee bent in dat verhaal. Je zou zo zelfs bijna vergeten dat het viertal zich nog gewoon student op het Hasseltse PXL Music moet noemen. NEVA zuigt je met andere woorden helemaal mee in zijn stevige en mysterieuze wereld, die internationaler dan ooit tevoren klinkt. Wij zijn nu al benieuwd naar wat er nog volgt!

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

1301 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
LiveRecensies

Sound Track: Selectieronde 29/10 @ JH XL (Herk-de-Stad)

De laatste Limburgse voorronde van Sound Track vond plaats in Jeugdhuis XL in Herk-de-Stad. In dat gezellige jeugdhuis mochten zes artiesten het…
Features

Voorbeschouwing Sound Track – Selectierondes 29/10

Sound Track is het veelbesproken nieuwe muziekconcours waarvoor enorm veel handen in elkaar werden geslagen. Deze wedstrijd werd namelijk op touw gezet…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single NEVA - "Tattoo"

Iets minder dan een maand geleden loste de band NEVA hun debuutsingle “Ocean”, waarmee ze wat airplay op Studio Brussel kregen in…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.