Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Thom Southern – “She’s So Precious”

Geboren in Belfast, wonende in Liverpool. Thom Southern is een Noord-Ierse singer-songwriter die sinds 2020 muziek uitbrengt die we kunnen beschrijven als ‘melancholische indierock met een toets van vrolijke popmuziek’. Zijn nieuwste single “She’s So Precious” is Thoms eerste release in 2022 en de tweede single van zijn debuutalbum dat op 11 februari zal verschijnen.

“She’s So Precious” vertelt het verhaal van iemand in een relatie die het toelaat dat zijn partner hem als vanzelfsprekend acht. Uiteindelijk ziet hij in dat de liefde hem blind heeft gemaakt en beseft hij dat hij eigenlijk niet meer gelukkig is in zijn relatie. De ietwat stevige gitaren en drums doen ons vanaf de eerste noot schuifelen op onze stoel. Tijdens de strofes deinst het rockgehalte wat achteruit om plaats te maken voor de melancholische boodschap, maar zodra het refrein arriveert, barsten de gitaren en Thoms gezang uit tot een indierocksong waarop ook wij luidkeels meezingen. “She’s So Precious” is een tof nummer dat wat vrolijkheid kan brengen tijdens deze winterdip. Met zijn nieuwe single bezorgt Thom Southern ons een veelbelovend voorsmaakje van zijn debuutalbum PLAZA.

Het debuutalbum PLAZA verschijnt op 11 februari.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single The Pink Lemons - “Bittersweet”

Met twee ep’s en één single op het palmares zou je kunnen denken dat The Pink Lemons het groen nog achter hun…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Feist - Multitudes (★★★★): Onderdompelen in schoonheid

De Canadese singer-songwriter Leslie Feist heeft al een solocarrière van bijna 25 jaar achter de rug, maar toch heeft ze nog maar…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Will Joseph Cook - "MF BASSLINE"

In zijn Spotify-biografie onthult Will Joseph Cook dat zijn leerkrachten op school het hem sterk afraadden om voor zijn muzikale droom te…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.