Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Thom Southern – “She’s So Precious”

Geboren in Belfast, wonende in Liverpool. Thom Southern is een Noord-Ierse singer-songwriter die sinds 2020 muziek uitbrengt die we kunnen beschrijven als ‘melancholische indierock met een toets van vrolijke popmuziek’. Zijn nieuwste single “She’s So Precious” is Thoms eerste release in 2022 en de tweede single van zijn debuutalbum dat op 11 februari zal verschijnen.

“She’s So Precious” vertelt het verhaal van iemand in een relatie die het toelaat dat zijn partner hem als vanzelfsprekend acht. Uiteindelijk ziet hij in dat de liefde hem blind heeft gemaakt en beseft hij dat hij eigenlijk niet meer gelukkig is in zijn relatie. De ietwat stevige gitaren en drums doen ons vanaf de eerste noot schuifelen op onze stoel. Tijdens de strofes deinst het rockgehalte wat achteruit om plaats te maken voor de melancholische boodschap, maar zodra het refrein arriveert, barsten de gitaren en Thoms gezang uit tot een indierocksong waarop ook wij luidkeels meezingen. “She’s So Precious” is een tof nummer dat wat vrolijkheid kan brengen tijdens deze winterdip. Met zijn nieuwe single bezorgt Thom Southern ons een veelbelovend voorsmaakje van zijn debuutalbum PLAZA.

Het debuutalbum PLAZA verschijnt op 11 februari.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

Related posts
AlbumsRecensies

Rolling Blackouts Coastal Fever - Endless Rooms (★★★★): Aangesterkt en uitgepuurd

Je kon er je klok bijna gelijk op zetten. Twee jaar gingen voorbij sinds hun tweede album Sideways To New Italy, en…
AlbumsRecensies

Tomberlin - i don’t know who needs to hear this… (★★★½): Knutselen met leegte

Sarah Beth Tomberlins onconventionele reis in de muziek heeft de weg vrijgemaakt voor haar diepzinnige, introspectieve liedjesteksten. Van het loskomen van haar…
AlbumsRecensies

Crystal Eyes - The Sweetness Restored (★★★): De klok uit het oog verloren

Even klaarheid stellen voor de liefhebbers van zware metalen: deze review heeft betrekking op de Canadese indierockband Crystal Eyes en die is…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.