Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Shawn Mendes – “It’ll Be Okay”

©CPU– Lies Borgers

Shawn Mendes legt zijn ziel bloot in zijn nieuw nummer “It’ll Be Okay”. Hij haalde de inspiratie voor het nummer bij de breuk tussen hem en Camila Cabello. Zij kondigden nog maar heel recent aan dat ze uit elkaar zijn na een relatie van twee jaar. Het is de eerste solosingle van de singer-songwriter sinds de release van zijn album Wonder dat een jaar geleden uitkwam. In augustus dropte de zanger nog de lp-single voor het door Tainy geassisteerde “Summer of Love”.

In ”It’ll Be Okay” komt bijna uitsluitend piano aan bod. Dat bevestigt nogmaals dat het om een erg gevoelig nummer gaat. Shawn Mendes zingt over hoe hij zich voelt na de liefdesbreuk. Het nummer is vrij eentonig, maar daarentegen wel heerlijk oprecht: Shawn Mendes weet te raken. Toch zijn we na anderhalve minuut (en na alles wel zowat gehoord te hebben) de aandacht kwijt.

Shawn Mendes trekt in maart 2022 naar Europa voor Wonder: the World Tour. De 23-jarige Canadees houdt op 14 april 2022 ook halt in het Sportpaleis in Antwerpen. Daar zullen we vermoedelijk deze “It’ll Be Okay” ook live kunnen horen.

Facebook / Instagram / TwitterWebsite

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Klangstof - "Disguiser"

Klangstof, de Noors/Nederlandse indierockband rond singer-songwriter Koen van de Wardt is stevig op dreef, zo waren ze de eerste Nederlandse band ooit…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Why Don't We - "How Do You Love Somebody"

De populaire Amerikaanse jongensgroep Why Don’t We is terug met nieuwe muziek. Vorig jaar bracht de groep hun voorlopig laatste album The…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Roosbeef - "Arme Slechterik"

Een jaar geleden sloeg Roos Rebergen aan het schrijven. Zegt die naam je niks? Je kent haar misschien beter als frontvrouw van…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.