Nieuwe singles

Nieuwe single The Waltz – “Red-Orange Moon”

Eclectisch, voornamelijk punkrock en West-Vlaams, dat is de Kortrijkse band The Waltz kortweg samengevat. Wat begon als een experimentele rockband in 2017 is nu uitgegroeid tot een volwaardige rockgroep met een verrassende mix van punk, noise en indie. “Flowers” toonde die geslaagde muziekevolutie eerder dit jaar al aan. Het nieuwe “Red-Orange Moon” zet de toon verder.

Met een catchy drum en een rommelige intro begint The Waltz aan “Red-Orange Moon”. Vergeleken met de vorige nummers vormt Kevin Annes zang nu wel een evenwichtige combinatie met de andere muziekinstrumenten. Het hele nummer walst de groep doorheen verschillende rockstijlen in een jasje van gecontroleerde chaos, wat voor verrassende combinaties zorgt. Van headbangen tot zachtjes meebewegen met de melodie, The Waltz geeft het je allemaal in ongeveer vier minuten tijd.

“Red-Orange Moon” doet ons uitkijken naar de debuutplaat Looking-Glass Self die uitkomt in januari.

Facebook/Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

41 posts

About author
Altijd muziek in de oren en meestal een chipje in de hand
Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.