FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

The Haunted Youth, Chibi Ichigo, Psychonaut en meer Belgisch talent op We Are Open 2022!

© CPU – Nathan Dobbelaere

De combitickets vliegen pijlsnel de deur uit en dat zonder dat er nog maar een artiest werd aangekondigd voor We Are Open. Trix organiseert nu al een aantal jaren het showcasefestival met een focus op het opkomend talent van eigen kweek. Het is  een vaste waarde geworden in het voorjaar voor iedereen die graag de sterren van morgen leert kennen. Volgend jaar gaat het festival door op vrijdag 18 en zaterdag 19 februari en dat belooft een heugelijke editie te worden met een bijzonder evenwichtige programmatie. De opvallendste namen op de poster zijn The Haunted Youth, Aili, Psychonaut, Chibi Ichigo, ECHT!, Rare Akuma en Camille Camille, maar ook nieuwkomers als Bluai, WHORSES, EMY, Pink Room en Reinel Bakole maken volgend jaar hun opwachting op We Are Open. Verder zal je ook Annabel Lee, Asa Moto, Bandler Ching ft. Vieze Meisje, Benjamin Abel & The Unrequired Love, Bolis Pupul, Brorlab, Bryn, David Numwami, Disorientations, Doodseskader, Endless Dive, Frankie Fame, Judith Kido, Juicy, Kids With Buns, L Jacobs, Lo, Miss Angel, Paradoxant, Peet, Pippin, Promis3, Walfang, Wanthanee en Yokocho in een van de vele zalen aan de Noordersingel kunnen aanschouwen. Voor de nodige porties beats tijdens de late uurtjes zorgen Bibi Seck, Blck Mamba en M I M I.

Er prijkt dus heel wat mooi en veelbelovend talent op de affiche van We Are Open, maar wie er nog bij wil zijn zal zich moeten haasten. Er zijn nog een aantal combitickets beschikbaar en binnenkort kan je ook je dagticket bemachtigen. Voor meer informatie kan je terecht op de website van Trix.

1476 posts

About author
Luistert veel naar muziek!
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
2021FeaturesInstagramUitgelicht

Het elftal van 2021 volgens verschillende Belgische artiesten

We hebben jullie de afgelopen weken overrompeld met onze lijstjes. Hoog tijd dus om eens wat andere mensen aan het woord te…
2021FeaturesInstagramUitgelicht

De 30 beste Belgische singles van 2021

Twee weken geleden schotelden we jullie de twintig beste Belgische albums van het afgelopen jaar voor, maar er werd veel meer moois…
2021FeaturesInstagramUitgelicht

De 40 beste ep's van 2021

De ep is een formaat dat hoe langer hoe meer aan relevantie wint. Zeker in tijden waarin albums moeten worden uitgesteld en…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.