FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

The Haunted Youth, Chibi Ichigo, Psychonaut en meer Belgisch talent op We Are Open 2022!

© CPU – Nathan Dobbelaere

De combitickets vliegen pijlsnel de deur uit en dat zonder dat er nog maar een artiest werd aangekondigd voor We Are Open. Trix organiseert nu al een aantal jaren het showcasefestival met een focus op het opkomend talent van eigen kweek. Het is  een vaste waarde geworden in het voorjaar voor iedereen die graag de sterren van morgen leert kennen. Volgend jaar gaat het festival door op vrijdag 18 en zaterdag 19 februari en dat belooft een heugelijke editie te worden met een bijzonder evenwichtige programmatie. De opvallendste namen op de poster zijn The Haunted Youth, Aili, Psychonaut, Chibi Ichigo, ECHT!, Rare Akuma en Camille Camille, maar ook nieuwkomers als Bluai, WHORSES, EMY, Pink Room en Reinel Bakole maken volgend jaar hun opwachting op We Are Open. Verder zal je ook Annabel Lee, Asa Moto, Bandler Ching ft. Vieze Meisje, Benjamin Abel & The Unrequired Love, Bolis Pupul, Brorlab, Bryn, David Numwami, Disorientations, Doodseskader, Endless Dive, Frankie Fame, Judith Kido, Juicy, Kids With Buns, L Jacobs, Lo, Miss Angel, Paradoxant, Peet, Pippin, Promis3, Walfang, Wanthanee en Yokocho in een van de vele zalen aan de Noordersingel kunnen aanschouwen. Voor de nodige porties beats tijdens de late uurtjes zorgen Bibi Seck, Blck Mamba en M I M I.

Er prijkt dus heel wat mooi en veelbelovend talent op de affiche van We Are Open, maar wie er nog bij wil zijn zal zich moeten haasten. Er zijn nog een aantal combitickets beschikbaar en binnenkort kan je ook je dagticket bemachtigen. Voor meer informatie kan je terecht op de website van Trix.

1915 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
LiveRecensies

bar italia @ Trix (Bar): Knisperende spanning

Wanneer we naar de ingang van Trix wandelen, slaat de kilte van de novemberavond helemaal op ons lichaam. Eens binnen verandert ons…
AlbumsRecensies

Camille Camille & Sam De Nef - Waving (★★★½): Het muzikale dekentje

Soms is een samenwerking tussen twee artiesten zo veelbelovend, dat je als luisteraar al snel het gevoel krijgt dat het verhaal nog…
InstagramLiveRecensies

Peter Cat Recording Co. @ Trix (Club): Vrolijk genrehoppen

Van jazz langs disco naar soul met als rode draad een klok van een stem: dat is ongeveer de essentie van Peter…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.