Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Stella – “Happiness Is Liquid”

De Amsterdamse groep Stella staat aan de vooravond van hun grote doorbraak. De vierkoppige band behoort tot de geselecteerden van de Popronde, een van de belangrijkste kansenparcours bij onze noorderburen. Hun debuutsingle “Kiss Me” werd in première gebracht op 3Voor12, waarmee ze meteen heel wat aandacht van toonaangevende vakpers kregen en hun agenda steeds voller raakte met optredens.

Hun tweede single “Happiness Is Liquid” zal ongetwijfeld bijdragen aan een nieuwe boost voor de band, want ook deze keer klinkt het geheel interessant en betoverend melancholisch. Het nummer is een ode aan de afterparty, wat we aan de weemoedige arrangementen ook muzikaal kunnen horen. Zangeres Tosca van der Waals zet ook vocaal alles op punt, waardoor het geheel een nog mooier samenspel is van goede sfeerschepping en toffe instrumentatie. Hopelijk zien we hen snel al hun talent op een Belgisch podium etaleren.

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1856 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Marathon - "Age"

In Nederland is de Popronde al jaren de plek bij uitstek om nieuwe bandjes te ontdekken. Ook in de selectie van dit…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Première: Nieuwe single Anemone - "Best Friend"

Nederland, of Noord-Vlaanderen zoals we het doodleuk wel kunnen noemen, bruist van het talent. Dit najaar krijgen opnieuw een hoop talentvolle groepen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.