Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single The Shadow Machine – “Thirst”

Het lijkt erop dat singer-songwriter Jo Geboers zich wel erg goed thuis voelt binnen zijn nieuwe muzikale nest The Shadow Machine. In maart van dit jaar bracht hij de uitstekende debuutsingle “Blind” uit en nu staat de Gentenaar daar opnieuw met een single die we “Thirst” mogen noemen.

Wie werkende oren heeft zal gemerkt hebben dat de debuutsingle “Blind” geen licht verteerbaar nummer is, maar bol staat van de symboliek, introspectie en melancholie. Die gewichtigheid legde het nummer overigens geen windeieren, want het werd opgepikt door Studio Brussel, Radio Willy en tal van populaire Spotify-playlists. Met “Thirst” probeert Geboers ons opnieuw te raken tot in de kern en dat doet hij met dezelfde ingrediënten als zijn voorganger. “Thirst” is een nummer geworden die tijd vraagt om te groeien, maar wie geduld heeft en de schoonheid van zijn tristesse binnen laat sijpelen zal het kwetsbare nummer volledig omarmen.

Met “Thirst” levert The Shadow Machine ons opnieuw een volwaardige single, waardoor de vraag naar meer al snel luider klinkt. En er komt meer, want The Shadow Machine belooft ons een EP in februari 2022.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
AlbumsRecensies

The Shadow Machine - Cities of Light (★★★½): Boeiende balans tussen licht en donker

Het gaat snel voor singer-songwriter Jo Geboers en zijn nieuwe geesteskind The Shadow Machine. Een klein jaar terug bracht de man zijn…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single The Shadow Machine - "Disengaged"

Het muzikale project van Jo Geboers, The Shadow Machine, leverde reeds twee veelbelovende singles op met “Blind” en “Thirst“. Typerend voor beide…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle The Shadow Machine - "Blind"

The Shadow Machine is het nieuwe project van singer-songwriter Jo Geboers, die na een meer dan succesvolle rit met Low Land Home…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.