banner

Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Allison Ponthier – “Late Bloomer”

Het is nog maar van maart geleden dat Allison Ponthier haar debuutsingle uitbracht. “Cowboy” was slechts het begin van wat deze singer-songwriter te bieden heeft en al gauw volgden er nog een hoop singles. Halverwege de zomer verscheen er met Faking My Own Death al een mooie ep met daarop zes nummers, waarvan de meesten inmiddels een videoclip kregen. Het afgelopen jaar was dus al druk voor de Amerikaanse, maar dat weerhield Allison Ponthier er niet van om nog een nieuwe creatie de wereld in te sturen.

“Late Bloomer” is wat minder licht dan voorgaande liedjes. De instrumentatie doet het wat zwaarder aanvoelen en daardoor duurt het eerlijk gezegd eventjes voor Allison Ponthier ons meekrijgt. Eenmaal het refrein aanbreekt, krijgen we het toch langzaamaan warm en voor we het weten zingen we mee. In het verleden wist Ponthier ons vaak vanaf de eerste seconde op haar kar te krijgen en dat dat eens wat langer duurt is niet erg. Toch heeft de singer-songwriter zeker betere nummers dan deze “Late Bloomer”.

Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify!

802 posts

About author
Ik ben te herkennen aan mijn gele jas.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
AlbumsRecensies

Allison Ponthier - Faking My Own Death (★★★½): Achtervolgd door Texas

Na haar vlucht uit het conservatieve Texas kwam Allison Ponthier terecht in New York, waar ze helemaal overweldigd werd door de stad….
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Allison Ponthier - "Hell Is a Crowded Room"

Er zijn van die artiesten die een eerste single uitbrengen en waarbij het daarna enorm lang wachten is op een volgende. Allison…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Allison Ponthier - "Harshest Critic"

In maart leerden we Allison Ponthier kennen. Met een toegankelijk country liedje wist ze ons meteen te overtuigen. Op “Cowboy” zong ze…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.