Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Pa Salieu – “Bad” (feat. Aitch)

Pa Salieu behoort tot de nieuwe generatie Britse rappers die tegenwoordig aan het roer staan in die muziekindustrie. Vorig jaar was zijn hit “Frontline” het meest gedraaide nummer op de BBC Radio 1Xtra. Daarnaast heeft hij ook nog nummers en samenwerkingen met onder andere Mahalia, M1llionz en slowthai. Na zijn ep Afrikan Rebel is het nu tijd voor een nieuwe single, “Bad”, samen met Aitch.

“Bad” kan je onderverdelen in een van de populairdere genres in het Verenigd Koninkrijk: afrobeat. Gekenmerkt door het hoog dansgehalte komt “Bad” op gang, maar tot een echt hoogtepunt geraken we eigenlijk niet. Het nummer klinkt zeer onvolledig en het is een lange tijd repetitief, vooral door de vocals van Pa Salieu. Tijdens de verses van beide rappers missen we nog wat meer elementen die het totaalplaatje afmaken. Dat hoor je wel bij het refrein, jammer van die repetitiviteit dan.

Op 10 november staat Pa Salieu op het podium van All Eyes On Hip Hop in Gent.

FacebookInstagramTwitter

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

153 posts

About author
Ik maak muziekjes, ik schrijf over muziekjes, ik ben verliefd op muziekjes.
Articles
Related posts
InstagramLiveRecensies

Pukkelpop 2023 (Festivaldag 2): Kokend bloed

De tweede dag van Pukkelpop stond volledig in het teken van Billie Eilish als headliner op de Main Stage. De zangeres blijft…
InstagramLiveRecensies

ROLLING LOUD 2023 (Festivaldag 1): King Kendrick heerst

Gisteren vond de eerste dag ROLLING LOUD Rotterdam plaats sinds het WOO HAH vermoord heeft, dat vorig jaar zijn laatste levensjaar kende….
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Brihang, Fatima Yamaha, Wunderhorse en meer voor Pukkelpop 2023

De festivalzomer komt elke dag een beetje dichterbij en steeds meer festivals zijn hun line-up uit de doeken aan het doen. Pukkelpop…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.