banner

Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single bbno$ – “yoga” (feat. Rebecca Black)

Het succesverhaal van bbno$ is te wijten aan een perfecte timing. In 2019 bracht hij het enorm catchy “Lalala” uit, wat door een sullige groovy sound al snel verspreid raakte op het platform TikTok. Als gevolg: 788.000.000 streams op Spotify en onmiddellijke naamsbekendheid. De Canadees zat hierna niet stil en bracht ons sindsdien nog drie albums vol grappige zelfrelativerende groovyness. Maar wat krijg je als je dit mixt met Rebecca Black, met “Friday” gekend voor een van de meest gedislikete singles op YouTube aller tijden?

Deze prangende vraag wordt nu eindelijk beantwoord. Zoals we intussen wel weten, moeten we geen muzikaal indrukwekkende structuur of tekstuele wonderen verwachten bij bbno$. “Yoga” klinkt als klassieke bbno$, simpel en mega funky. Dit in combinatie met Rebecca Black die plots zingt als een degelijke popster, zorgt voor een verrassend goeie samenwerking. Zet je brein dus maar lekker op nul en bop op “Yoga”.

“Yoga” is samen met eerdere singles “edamame”, “i remember” en “wussup” te horen op eat ya veggies, het aanstaande album van bbno$ dat uitkomt op 8 oktober. Op 6 maart komt de rapper naar Paradiso Noord in Nederland en op 7 maart naar Trix in België.

Facebook Instagram Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Shawn Mendes - "It'll Be Okay"

Shawn Mendes legt zijn ziel bloot in zijn nieuw nummer “It’ll Be Okay”. Hij haalde de inspiratie voor het nummer bij de…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Rare Akuma - "crackuma" (feat. Kleine Crack)

De Antwerpse Rare Akuma heeft ondertussen geen inleiding meer nodig. Zijn muzikaal cv bevat onder andere Zwangere Guy en zelfs de Amerikaanse…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single 100 gecs – “mememe”

Laura Les en Dylan Brady vormen sinds 2015 samen 100 gecs. Online worden ze vaak in één adem uitgesproken met hyperpop, het…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.