Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single bbno$ – “yoga” (feat. Rebecca Black)

Het succesverhaal van bbno$ is te wijten aan een perfecte timing. In 2019 bracht hij het enorm catchy “Lalala” uit, wat door een sullige groovy sound al snel verspreid raakte op het platform TikTok. Als gevolg: 788.000.000 streams op Spotify en onmiddellijke naamsbekendheid. De Canadees zat hierna niet stil en bracht ons sindsdien nog drie albums vol grappige zelfrelativerende groovyness. Maar wat krijg je als je dit mixt met Rebecca Black, met “Friday” gekend voor een van de meest gedislikete singles op YouTube aller tijden?

Deze prangende vraag wordt nu eindelijk beantwoord. Zoals we intussen wel weten, moeten we geen muzikaal indrukwekkende structuur of tekstuele wonderen verwachten bij bbno$. “Yoga” klinkt als klassieke bbno$, simpel en mega funky. Dit in combinatie met Rebecca Black die plots zingt als een degelijke popster, zorgt voor een verrassend goeie samenwerking. Zet je brein dus maar lekker op nul en bop op “Yoga”.

“Yoga” is samen met eerdere singles “edamame”, “i remember” en “wussup” te horen op eat ya veggies, het aanstaande album van bbno$ dat uitkomt op 8 oktober. Op 6 maart komt de rapper naar Paradiso Noord in Nederland en op 7 maart naar Trix in België.

Facebook Instagram Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

27 posts

About author
West-Vlaamse liefhebber van de zwaardere genres!
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Amanda Tenfjord - "Plans"

We zijn nog geen week na de finale van het Eurovisiesongfestival of de eerste lading nieuwe singles van enkele deelnemers zien het…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Axelle - "Candy Crush"

De afgelopen week werd zeer duidelijk dat de wereld zich zoetjes aan weer mag opmaken voor de talloze zwoele, zomerse dagen die…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single UPSAHL - "Monica Lewinsky"

De Amerikaanse wervelwind pronkte recent nog op het podium van de Ancienne Belgique als voorprogramma van FLETCHER, waar ze met zekerheid heel…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.