Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Harley Alaska – “Lose You Too”

Waar je vroeger aan opgeblazen en overroepen talentenjachten met aandachtszoekende juryleden moest deelnemen om popartiest te worden, kan je tegenwoordig je succes wagen op TikTok. De Australische Harley Alaska liet er zijn muziek voor het eerst horen, wat resulteerde in miljoenen views en de dringende oproep in de commentaren om eindelijk muziek uit te brengen. Een tijdje moesten zijn fans wachten, maar vandaag is zijn debuutsingle na lang teasen eindelijk uitgekomen.

Jarenlang schreef Harley Alaska stiekem nummers zonder iemand er iets over te vertellen. Dat zijn eerste single “Lose You Too” dan ook volledig zelf gemaakt is, zou je haast niet geloven want de popproductie zit piekfijn in elkaar. Veel spannende elementen heeft het nummer niet, maar de strakke popstructuur en de sterk gezongen zanglijnen zorgen er wel voor dat je het nummer in een mum van tijd meezingt. We zijn benieuwd waar deze jonge artiest zal eindigen.

Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1526 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
Features

De vijf van "Den Beir" - 69

Een nieuwe week, een nieuwe round-up van een vijftal liedjes die we verder niet besproken hebben. Toch zijn deze absoluut de moeite…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.