Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe singe Mazey Haze – “Always Dancing”

© Renee Meijer

Nadine Appeldoorn alias Mazey Haze is een 21-jarige Amsterdamse die nu haar derde single “Always Dancing” uitbrengt. Haar vorige singles “Headspin” en “Sad Lonely Groove” wezen al duidelijk haar indiepop richting aan, maar met “Always Dancing”, een nummer van net geen vier minuten die zo voorbijgaan, is de toon gezet. Onder haar grote voorbeelden noemt ze ABBA en Fleetwood Mac, twee invloeden die de cadans en mijmerigheid van “Always Dancing” verklaren. Op 22 oktober komt haar debuut-ep Always Dancing uit op LUSTRE.

Na een korte intro vult een meeslepende gitaarmelodie de daadkrachtige, pretentieloze drums aan. Ten slotte dompelt haar stem ons onder in dansen en dagdromen. Ze zingt over veranderingen en de aanpassingen die daarbij gemoeid gaan. De corona-pandemie was heftig en dit nummer doet terug glimlachen, laat ons vooruitkijken naar mooiere tijden. In de outro zingt ze ‘Gotta find my way back’ en geeft ze zo aan dat ook zij nog zoekende is. Mazey Haze is een frisse ontdekking en helpt je zorgen opzij te zetten met zwevende indiepop. “Always Dancing” is tot nu toe de strafste single en doet hunkeren naar 22 oktober, hopelijk kunnen we tegen dan terug altijd dansen.

Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify!

Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single REINES - “Daisy”

REINES is een Gentse/Antwerpse band gevormd door de jonge indiepopproducers Loïc en Lissa. De twee leerden elkaar kennen op school en niet…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Kaeto - "Good Morning"

Er komt de laatste tijd behoorlijk wat muzikaal talent uit Schotland. Denk bijvoorbeeld maar aan Joesef en aan TikTok-sensatie Katie Gregson MacLeod….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Duncan Laurence - "I Want It All"

Duncan Laurence is sinds hij het Eurovisiesongfestival won in 2019 een van Nederlands meest succesvolle en bekende artiesten geworden. De voorbije jaren…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.