Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe singe Mazey Haze – “Always Dancing”

© Renee Meijer

Nadine Appeldoorn alias Mazey Haze is een 21-jarige Amsterdamse die nu haar derde single “Always Dancing” uitbrengt. Haar vorige singles “Headspin” en “Sad Lonely Groove” wezen al duidelijk haar indiepop richting aan, maar met “Always Dancing”, een nummer van net geen vier minuten die zo voorbijgaan, is de toon gezet. Onder haar grote voorbeelden noemt ze ABBA en Fleetwood Mac, twee invloeden die de cadans en mijmerigheid van “Always Dancing” verklaren. Op 22 oktober komt haar debuut-ep Always Dancing uit op LUSTRE.

Na een korte intro vult een meeslepende gitaarmelodie de daadkrachtige, pretentieloze drums aan. Ten slotte dompelt haar stem ons onder in dansen en dagdromen. Ze zingt over veranderingen en de aanpassingen die daarbij gemoeid gaan. De corona-pandemie was heftig en dit nummer doet terug glimlachen, laat ons vooruitkijken naar mooiere tijden. In de outro zingt ze ‘Gotta find my way back’ en geeft ze zo aan dat ook zij nog zoekende is. Mazey Haze is een frisse ontdekking en helpt je zorgen opzij te zetten met zwevende indiepop. “Always Dancing” is tot nu toe de strafste single en doet hunkeren naar 22 oktober, hopelijk kunnen we tegen dan terug altijd dansen.

Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify!

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Julien Chang - "Time and Place"

Twee jaar geleden verscheen vanuit het niets plots de negentien jarige Julien Chang met zijn prachtige debuutalbum Jules. De muziekpers verbaasde zich…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Panic! at the Disco – Viva Las Vengeance (★★½): Panic! in het theater

Zoals bijna iedereen weet, begon Panic! at the Disco ooit als een emopopgroep. Intussen werden de skinny jeans en gestijld haar al…
AlbumsRecensies

Rock Eupora - Pick At The Scab (★★★½): Oude wonden, nieuwe vondsten

Rock Eupora, dat is eigenlijk gewoon de dertigjarige Amerikaan Clayton Waller die in zijn eentje fuzzy indierock schrijft, opneemt en uitbrengt. Sinds…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.