Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Benz – “I Never Thought That This Would Be The End”

© Ebba G Ågren

Benz is het project van Ebba Salomonsson uit Malmö. De zangeres bracht in 2017, 2018 en 2019 een single uit, maar verdween daarna volledig van de radar. Gelukkig werd ze nu opgepikt door Rama Lama Records en kan ze op 5 november een debuut-ep presenteren. Met een titel als This Could Be The End belooft die wel niet veel goeds voor de toekomst van het project. Eerste single “I Never Thought That This Would Be The End” is dan wel weer om duimen en vingers van af te likken.

De single is een uptempo indiefolkliedje geworden met dromerige rockvibes om toch de nodige power in het geheel te krijgen. Denk dus aan bands als Big Thief en Alvvays en je kan een idee krijgen van wat Benz allemaal brengt. Toch is het bij Benz op deze single vooral de positiviteit die overheerst. Het nummer gaat over twee vrienden die elkaar gek maken, maar die gekheid hoor je minder in de single. Het is vooral heel toegankelijk en catchy en na een luisterbeurt, wil je gewoon meer. Benz is dus meer dan het merk van een Mercedes en deze “I Never Thought That This Would Be The End” is nog maar het begin.

Facebook / Instagram

3404 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.