Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Von Wegen Lisbeth – “Portugal (Autoteile auf der Fahrbahn)”

Von Wegen Lisbeth is al enkele jaren een van de toonaangevende indiebands in Duitsland. Het Berlijnse gezelschap groeide in de Duitstalige landen uit tot een absolute publieksfavoriet in het alternatieve segment en speelde er op zowat elk belangrijk festival. Met hun debuutalbum Grande brachten ze in 2016 zelfs een van de meest geprezen Duitstalige albums van de afgelopen jaren uit, waar met onder meer “Wenn du tanzt” en “Meine Kneipe” ook hun twee bekendste nummers op staan. Hun vijftienjarig bestaan vieren ze dit jaar met een pak nieuwe nummers en ook album drie zou wel eens het levenslicht kunnen zien nog voor het einde van het jaar. Met “Portugal (Autoteile auf der Fahrbahn)” brengen ze in ieder geval opnieuw een verrassend nummer uit.

Von Wegen Lisbeth experimenteert graag met verschillende lagen, texturen en geluiden, waardoor ze steeds met iets innovatief om de hoek weten te komen. “Portugal (Autoteile auf der Fahrbahn)” is ook zo een nummer waar de vijf lang aan hebben gesleuteld, maar dat net daardoor zeer gevarieerd en verbluffend overkomt. Leuke wendingen zorgen voor de nodige afwisseling en funkyness, terwijl het refrein er dan weer zorgt dat het een hele dag in je hoofd blijft hangen. Creatief en bovenal divers presenteert zich Von Wegen Lisbeth op hun nieuwe nummer.

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1395 posts

About author
Luistert veel naar muziek!
Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.