Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single 박혜진 Park Hye Jin – “Watchu Doin Later”

De Zuid-Koreaans Amerikaanse 박혜진 Park Hye Jin brengt ons “Watchu Doin Later”, de tweede single van haar opkomend debuutalbum Before I Die. We kennen de artieste het beste van haar als een komeet ingeslagen ep How Can I, waarmee de producer afgelopen jaar de wereld in een ruk wist omver te blazen. Na de recente release van eerste single en albumopener “Let’s Sing, Let’s Dance”, een nummer dat verrassend vrolijk klinkt voor de typerend onbezield zingende vocaliste, worden we in “Watchu Doin Later” weer teruggesmeten naar een klassiekere, donkere Park Hye Jin compositie.

De track wordt overheerst door vele herhalende elementen, waardoor je heel snel in die magische dance trance terecht komt. Aan de ene kant heb je de diepwarme en alles overmeesterende trap bass, aan de andere kant een schuchtere pianoloop die ver in de achtergrond drijft, net buiten ons bereik. Al snel valt Hye Jin in met de inspirerende vocals: ‘Watchu doin later / OMG, I’m dumb as shit.’ Dat de artieste inwoner van Los Angeles is, zal daar wel voor een stuk tussen zitten. Alsnog evolueert het nummer: ze valt in met stevige, Koreaanse bars en zelfs wat scratching naar het einde toe. De eerste singles zorgen ervoor dat we uitkijken naar het komende album, dat in september zal worden uitgebracht.

 

87 posts

About author
Streep™
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Mura Masa - "Drugs"

Mura Masa ken je waarschijnlijk als de man achter hits als “What If I Go”, “Firefly” en “Love$ick”. De Britse dj en…
LiveRecensies

ascendant vierge @ Ancienne Belgique (AB): Het beste van twee werelden

Fragiele, haarfijne opera en luide, harde gabber. Ofwel: een engelenstem en duivelse beats. Het zijn uitersten van elkaar, maar singer-songwriter Mathilde Fernandez…
InstagramLiveRecensies

DAAN @ VIERNULVIER (Concertzaal): 'The Ride' van je leven

Het afgelopen jaar is druk geweest voor Daan Stuyven. In november bracht hij zijn nieuwe album The Ride uit, maar de laatste…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.