Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single 박혜진 Park Hye Jin – “Let’s Sing Let’s Dance”

In elektronische undergroundmilieus is de Koreaanse 박혜진 Park Hye Jin geen onbekende meer en ook buiten de eigen landsgrenzen gaat het goed. Zo stond de artieste een paar jaar geleden nog op Dour om haar eerste ep voor te stellen en ware het niet dat een ons inmiddels niet zo onbekend virus roet in het eten gooide, dan werd ook Dour 2020 niet gespaard van de elektronische klanken van 박혜진 Park Hye Jin. Het blijft nog even wachten op een nieuw optreden in ons land, maar dat wordt ruimschoots goedgemaakt met een nieuwe single. “Let’s Sing Let’s Dance” omschrijft op een heel eenvoudige manier wat we het liefst het hele jaar door doen.

Al gauw word je ondergedompeld in een wereld van bijzonder fijne elektronica die gepaard gaat met de zachte vocalen van 박혜진 Park Hye Jin. Dat de artieste afwisselt tussen Engels en Koreaans zorgt bijgevolg voor een zeer verfrissend geheel waarbij bij momenten de dromerige stemming toch overheerst. Of onze stilletjes opborrelende knaldrang er iets mee te maken heeft, houden we graag in het midden maar de dansvloer zou wellicht niet lang onbenut blijven aangezien de Koreaanse behoorlijk catchy beats op ons afvuurt. De deephouse invloeden zorgen er dan weer voor dat we “Let’s Sing Let’s Dance” ook buiten de context van een zweterige club zouden opzetten. Wij kunnen die zogenaamde K-house wel smaken!

Op 10 september verschijnt het debuutalbum van 박혜진 Park Hye Jin, getiteld Before I Die.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk:
AlbumsRecensies

이랑 Lang Lee - 늑대가나타났다 There Is A Wolf (★★★★): De maan huilt terug

Van jongs af aan leerden de Europese sprookjes ons dat we maar beter niet té dicht bij de grote boze wolven kunnen…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single 박혜진 Park Hye Jin - "Watchu Doin Later"

De Zuid-Koreaans Amerikaanse 박혜진 Park Hye Jin brengt ons “Watchu Doin Later”, de tweede single van haar opkomend debuutalbum Before I Die….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single 박혜진 Park Hye Jin - "Y DON’T U" (feat. Clams Casino & Take A Daytrip)

Nog geen elf maanden geleden sloeg 박혜진, oftewel Park Hye Jin geromaniseerd, Pak Hjee Gin uitgesproken, de bal meer dan raak. Met…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.