Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single The Sherlocks – “Falling”

Wie zich ooit enigszins heeft verdiept in de Britse indierock, heeft ongetwijfeld al kennis gemaakt met de vier heren van The Sherlocks. In 2017 brachten zij een dijk van een debuutplaat uit, die tot Live For The Moment werd gedoopt. Twee jaar later volgde met Under Your Sky een waardige opvolger die eveneens gepromoot werd met een Europese tour. Een lekke band van de tourbus zorgde er helaas voor dat het optreden op Belgische bodem werd afgelast. Nu begint het stilaan tijd te worden voor een derde album. Nadat vorig jaar de bassist en leadgitarist de band verlieten, en er met Trent Jackson en Alex Procter verse krachten werden binnen gehaald, werd in april een eerste single uitgebracht sinds de nieuwe bezetting.

Op een facebookpost kondigden de Britten aan dat de nieuwe single “Falling” het eerste nummer is dat effectief op deze derde plaat zal staan. Waar de band op “End Of The Earth” koos voor de punkrock, trekken zij nu opnieuw volledig de kaart van de indierock. Een gierende gitaar trekt het nummer op gang, om simpelweg op te bouwen naar een sterk en catchy refrein. Hoewel het helemaal niet slecht klinkt, missen we variatie en power in deze “Falling”. Meezingen lukt zeker, maar van deze jongens zijn we toch net iets strakker gewend. Het is uitkijken naar wat de toekomstige singles ons brengen.

Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single The Sherlocks - "City Lights"

Het jonge viertal The Sherlocks kondigde afgelopen juni aan dat zij later dit jaar met een nieuw album zouden komen. De datum…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single O S K I - "Falling"

Naast bakken talent, moet je vooral ook over een gezonde portie ambitie beschikken om het ver te kunnen schoppen. O S K…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single The Sherlocks - "End of the Earth"

Terug van weggeweest! Het indierock-kwartet The Sherlocks kondigde vorige maand een heuse comeback aan. Als rasechte Britten vormen de jongens al sinds…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.