Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single The Sherlocks – “Falling”

Wie zich ooit enigszins heeft verdiept in de Britse indierock, heeft ongetwijfeld al kennis gemaakt met de vier heren van The Sherlocks. In 2017 brachten zij een dijk van een debuutplaat uit, die tot Live For The Moment werd gedoopt. Twee jaar later volgde met Under Your Sky een waardige opvolger die eveneens gepromoot werd met een Europese tour. Een lekke band van de tourbus zorgde er helaas voor dat het optreden op Belgische bodem werd afgelast. Nu begint het stilaan tijd te worden voor een derde album. Nadat vorig jaar de bassist en leadgitarist de band verlieten, en er met Trent Jackson en Alex Procter verse krachten werden binnen gehaald, werd in april een eerste single uitgebracht sinds de nieuwe bezetting.

Op een facebookpost kondigden de Britten aan dat de nieuwe single “Falling” het eerste nummer is dat effectief op deze derde plaat zal staan. Waar de band op “End Of The Earth” koos voor de punkrock, trekken zij nu opnieuw volledig de kaart van de indierock. Een gierende gitaar trekt het nummer op gang, om simpelweg op te bouwen naar een sterk en catchy refrein. Hoewel het helemaal niet slecht klinkt, missen we variatie en power in deze “Falling”. Meezingen lukt zeker, maar van deze jongens zijn we toch net iets strakker gewend. Het is uitkijken naar wat de toekomstige singles ons brengen.

Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single The Sherlocks – “Death Of Me”

The Sherlocks weet van geen ophouden. In de tien jaar dat ze muziek uitbrengen, lijken frontman Kiaran Crook en zijn bende nog…
InstagramLiveRecensies

Keane @ Koninklijk Circus (Cirque Royal): Hitparade van verwachtingen en angsten

Dat Keane ondertussen thuishoort in het lijstje van de meest succesvolle groepen die het Verenigd Koninkrijk voortbracht de laatste twintig jaar, mag…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single The Sherlocks - "Sirens"

De trein van The Sherlocks blijft doordenderen. De gebroeders Crook hebben hun fans immers niet lang laten wachten op nieuwe muziek. Nadat…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.