Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Liily – “I Am Who I Think You Think I Am”

Liily werd in 2020 door heel wat muziekblogs naar voor geschoven als een van de acts om in de gaten te houden, maar het rockviertal uit Los Angeles liet het jaar haast geruisloos aan zich voorbij gaan. Een opvallende keuze, aangezien Liily net in een zeer cruciale fase zat en een doorbraak alleen nog maar een kwestie van tijd leek te zijn. Buiten een beperkte activiteit op hun sociale media was het lang wachten op een (muzikaal) teken van leven. Na meer dan anderhalf jaar wachten komt er nu toch schot in de zaak en zo is er met tongtwister “I Am Who I Think You Think I Am” eindelijk nieuwe muziek van Liily.

Voor die nieuwe muziek doken ze met superproducer en Grammy-winnaar Joe Chiccarelli de studio in en dat met stevig resultaat. “I Am Who I Think You Think I Am” is een vlijmscherp rocknummer waar ook wat ruimte is voor experiment. Verrassende drumpatronen, hoekige gitaarriffs en een frontzanger die zich scherp en spitsvondig presenteert, zorgen ervoor dat het nieuwe nummer snel een blijvende indruk weet achter te laten. De stijgende intensiteit in het refrein en het slot zorgen voor een zinderende luisterbeurt voor zowat elke rockliefhebber. Liily rijpte tijdens de lange absentie hun geluid verder uit op “I Am Who I Think You Think I Am” en dat doet de hoop stijgen dat we snel een eerste plaat te horen krijgen.

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

2036 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Liily - "Sepulveda Basin"

De VS is nog steeds een hofleverancier van strakke rockmuziek en met Liily hebben ze misschien wel het volgende grote exportproduct in…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.