Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single La Luz – “In The Country”

© Pooneh Ghana

La Luz is tamelijk consequent als het aankomt op albums uitbrengen. Er zit altijd een drietal jaar tussen en dat zal nu weer niet anders zijn. Met “In the Country” krijgen we voor het eerst sinds Floating Features uit 2018 nieuwe muziek van het drietal en daarnaast kondigt de groep meteen een tour aan. Voor ons land betekent dat een datum op 3 mei waar de band in de Botanique speelt samen met Los Bitchos. Dat de band nog niet meteen een album aankondigt, kan aantonen dat ze nog even de kat uit de boom kijken.

Die boom is wel aanwezig in nieuwe single “In The Country”. Het nummer is een erg zacht surfrockliedje geworden dat zich vooral onderscheidt door de vogelgeluidjes die naar voor komen tijdens het refrein. Hierdoor klinkt de single erg natuurlijk en bij momenten moet je zelfs even denken of die geluidjes wel opgenomen zijn. De fuzzy gitaren, de synthesizers en de andere geluidjes blenden perfect samen, waardoor we niet anders kunnen dan tot rust komen bij de nieuwe van La Luz.

3179 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singles

Nieuwe single Gazebos

Gazebos is de nieuwste band die tekent op het befaamde Hardly Art Recordlabel. De groep uit Seattle maakt dan ook het typische…
Nieuwe singles

Leffingeleuren: De eindbalans

Het pittoreske dorp Leffinge werd dit weekend weer omgetoverd tot het gezelligste festivalterrein van België. Omdat een festival niets in zonder een…
Filmpje van de weekNieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"Oude Bekenden

Filmpje van de week 14 - 20 september

Ook deze week werden verschrikkelijk veel filmpjes uitgebracht. Opvallend waren de overvloed aan absurde clipjes (waar wij wel een zwak voor hebben)….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.