Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lorde – “Solar Power”

Op 8 juni hield het internet collectief haar adem in. Vanuit het niets updatete Lorde haar website. Daar werden we niet enkel getrakteerd op een foto van haar achterste, maar ook op de duidelijkste hints naar nieuwe muziek die we in jaren hebben gekregen. Haar nieuwste single “Solar Power” zou verschijnen op 21 juni (niet toevallig de zonnewende), maar omdat het internet weer deed waar het goed in is – namelijk, lekken van informatie – is de release vervroegd naar vandaag. Jawel, geleden sinds 2017 krijgen we EINDELIJK nieuwe muziek van Lorde.

Op haar laatste album Melodrama liet Lorde al weten dat ze in de zon zou verdwijnen, maar na vier jaar is ze teruggekomen, en hoe! “Solar Power” bevat alle energie die we nodig hebben om het hele jaar mee door te komen. De backings worden verzorgd door Phoebe Bridgers en Clairo, maar het is uiteraard Lorde zelf die met alle aandacht gaat lopen. Op een rustige gitaar bejubelt ze de zomer en wanneer de drums er naar het einde toe bij komen, kunnen wij niet anders dan samen met haar vieren. Lorde is terug, ze straalt harder dan ooit en wij kunnen niet anders dan blij zijn.

Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

213 posts

About author
Ik vond geluk in een roze donut.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lorde - "Stoned at the Nail Salon"

De fans van Lorde hebben lang, heel lang, moeten wachten voor hun idool een teken van leven gaf, maar nu is het…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single A.ROSE - "Fake Smiles"

De Amsterdamse band A.ROSE schotelt ons rauwe, elektronische popmuziek voor van de hoogste plank. Dat de naam nog niet meteen een belletje…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Khalid - "Up All Night"

De Amerikaanse singer-songwriter Khalid Donnel Robinson, beter gekend als Khalid, begon zijn carrière door muziek te plaatsen op SoundCloud en werd ontdekt…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.