Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lorde – “Solar Power”

Op 8 juni hield het internet collectief haar adem in. Vanuit het niets updatete Lorde haar website. Daar werden we niet enkel getrakteerd op een foto van haar achterste, maar ook op de duidelijkste hints naar nieuwe muziek die we in jaren hebben gekregen. Haar nieuwste single “Solar Power” zou verschijnen op 21 juni (niet toevallig de zonnewende), maar omdat het internet weer deed waar het goed in is – namelijk, lekken van informatie – is de release vervroegd naar vandaag. Jawel, geleden sinds 2017 krijgen we EINDELIJK nieuwe muziek van Lorde.

Op haar laatste album Melodrama liet Lorde al weten dat ze in de zon zou verdwijnen, maar na vier jaar is ze teruggekomen, en hoe! “Solar Power” bevat alle energie die we nodig hebben om het hele jaar mee door te komen. De backings worden verzorgd door Phoebe Bridgers en Clairo, maar het is uiteraard Lorde zelf die met alle aandacht gaat lopen. Op een rustige gitaar bejubelt ze de zomer en wanneer de drums er naar het einde toe bij komen, kunnen wij niet anders dan samen met haar vieren. Lorde is terug, ze straalt harder dan ooit en wij kunnen niet anders dan blij zijn.

Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

227 posts

About author
Ik vond geluk in een roze donut.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
AlbumsFeatured albumsRecensies

Lorde - Solar Power (★★): Gouden liedjes vervelen snel

Als zestienjarige stak de Nieuw-Zeelandse Ella Marija Lani Yelich-O’Connor voor het eerst haar neus aan het venster als professioneel zangeres en we…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lorde - "Mood Ring"

Na heel lang wachten worden de gebeden van de Lorde-fans aanstaande vrijdag eindelijk verhoord. De Nieuw-Zeelandse brengt dan met Solar Power haar langverwachte…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lorde - "Stoned at the Nail Salon"

De fans van Lorde hebben lang, heel lang, moeten wachten voor hun idool een teken van leven gaf, maar nu is het…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.