Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Jessie J – “I Want Love”

© CPU – Bert Savels

“Price Tag”, “Domino” en “Who You Are” zijn slechts drie van de hits die Jessie J in 2011 wist te scoren. Ten tijde van Who You Arehaar debuutalbum uit datzelfde jaar, kwam er haast geen einde aan de reeks hits. Twee jaar later kwam de Britse met Alive, waarvan je je ongetwijfeld “Wild” nog herinnert, en ondanks dat het album wat beter is dan het debuut wist Jessie J haar eerder succes niet te evenaren. Sweet Talker deed het nog iets minder goed, maar in tegendeel tot het vierdelige R.O.S.E. stond er met “Bang Bang” wel nog een wereldhit op. Voor haar vierde album sloeg Jessica Cornish een andere weg in en de r&b sound van op R.O.S.E. lijkt ondertussen al terug ingeruild te zijn voor een terug meer poppy sound.

“I Want Love” begint meteen met een klap in je gezicht. Niet alleen Jessie J’s felle stem, maar ook een koortje beginnen er zonder al te veel begeleiding meteen met een hoop energie aan. Eén voor één vallen de bandleden in en al gauw wordt de muziek catchy. Toch is het de tekst die het aanstekelijkst is, aangezien de titel doorheen het refrein regelmatig gescandeerd wordt. (Meezingen/-schreeuwen mag!) De subtiele discovibe maakt het nog net iets zomerser en de dramatische finale voelt aan als één groot feest. Jessie J is terug!

FacebookInstagramWebsite

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

774 posts

About author
Ik ben te herkennen aan mijn gele jas.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Jessie J - "One More Try"

De Briste popster Jessie J was een van de populairste zangeressen in haar thuisland het afgelopen decennium en wist heel wat hits…
AlbumsRecensies

Jessie J - R.O.S.E. (★★): "Vier ep's op een week"

Vier EP’s op één week. Jessie J’s nieuwe album bestaat uit vier delen die samen R.O.S.E. vormen. De singer-songwriter schreef in het…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Years & Years, Tom Odell en 3 andere popsterren maken affiche Werchter Boutique compleet!

De festivalzomer van 2018 is er één om je duimen en vingers bij af te likken. Werchter Boutique bewandelt dit jaar op…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.