Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Make Friends – “Sleep Sound”

Make Friends is een tof groepje uit Bristol. De vier jonge kerels werden in het verleden al vergeleken met Bombay Bicycle Club en Bloc Party, wat al een goed idee schept van hun sound. Toch gaat hun muziek verder dan louter ‘klinken als x’. Make Friends heeft een enorm aangenaam indiepopgeluid en weet dat al twee jaar goed te onderhouden. In 2019 verscheen hun debuut-ep Hi en sindsdien zijn er nog vier singles verschenen. Nu is het tijd aan nummer vijf, “Sleep Sound”.

Gitaren, synths en drums, meer heb je vaak eigenlijk niet nodig op een koele zaterdagochtend. Toch doet Make Friends er nog een schepje bovenop met aangename backings, een superaanstekelijke melodie en een groove die lekker de pan uit swingt. Het voelt zomers aan, maar tegelijk zou je zo een sneeuwbalgevecht willen houden met “Sleep Sound” op de achtergrond. Rustig slapen doen we dus allerminst op dit feestelijk nummer, maar de ongelukkige titel zien we maar al te graag door de vingers.

Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

229 posts

About author
Ik vond geluk in een roze donut.
Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.