Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Cautious Clay – “Wildfire”

Cautious Clay, ook wel bekend als Joshua Karpeh, is een Amerikaanse singer-songwriter die in verschillende genres experimenteert, zoals hiphop, rhythm-and-blues en indiepop. In 2017 bracht hij zijn debuutsingle “Cold War” uit, waarmee hij ondertussen al meer dan 1 miljoen views heeft op Youtube en 81 miljoen streams op Spotify, een sterke start dus. Hij bleef hits uitbrengen en heeft nu een vast publiek gevonden. Hij heeft ondertussen al 3 kleinere albums uitgebracht, maar op 25 juni komt zijn nieuwe volledige album, Deadpan, uit.

Zijn nieuwste single “Wildfire” is een intiem liefdeslied, gebracht met akoestische gitaar. Dankzij Joshua’s sterke en ook hoge stem word je volledig in het liedje gezogen. De lyrics beschrijven duidelijk hoe het voelt om verliefd te zijn. Het lied wordt gebracht met passie en emotie, zeker in zijn live optreden dat je op Youtube kan bekijken. “Wildfire” van Cautious Clay is een prachtig en intiem liefdeslied in een stijl die de artiest meer zou moeten gebruiken.

Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single REINES - “Daisy”

REINES is een Gentse/Antwerpse band gevormd door de jonge indiepopproducers Loïc en Lissa. De twee leerden elkaar kennen op school en niet…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Kaeto - "Good Morning"

Er komt de laatste tijd behoorlijk wat muzikaal talent uit Schotland. Denk bijvoorbeeld maar aan Joesef en aan TikTok-sensatie Katie Gregson MacLeod….
InstagramLiveRecensies

Bastille @ Vorst Nationaal: Popshow volgens het boekje

Bijna tien jaar na hun doorbraak met megahit “Pompeii”, vier albums en vele festivals later, lijkt de ster van Dan Smith en…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.