Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Boombox Cartel – “Reaper” (feat. J.I.D)

De Mexicaans-Amerikaanse producer Boombox Cartel geraakte in 2015 bekend toen Jack Ü zijn “B2U” in een set verwerkte. Al snel draaiden een hele hoop top-dj’s de muziek van Cartel, waardoor hij zelf ook naar de top kon klimmen. Net als de meeste producers moet deze 29-jarige producer in het oog proberen springen met samenwerkingen, maar Boombox’ vuile, harde stijl is intussen al zo herkenbaar geworden dat hij daar niet meteen nood aan heeft. Toch verscheen vorig jaar nog de collab met KRANE en sloeg hij dit jaar al de handen in elkaar met Moody Good en Calivania. Vandaag is het de beurt aan Dreamville rapper J.I.D.

Zoals zijn fanpagina op Twitter al kundig opmerkte: ‘Give J.I.D any beat and he will be himself and deliver at an insanely high level.’ Groot gelijk, want de flow van deze dertigjarige rapper uit Atlanta is ongeëvenaard. Zet daar de ongehoord ranzige beats van Boombox Cartel onder en je weet dat je je best ergens aan vasthoudt bij het horen van “Reaper”. Hopelijk heb je je rugzak al aan, want de drops vliegen je hier om de oren. Mee roepen met de razendsnelle tekst van J.I.D zullen we niet snel kunnen, maar mee stampen lukt ons met het grootste gemak. Meer samenwerkingen als deze, graag!

Boombox Cartel: Facebook / Instagram / Twitter

J.I.D: Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

230 posts

About author
Ik vond geluk in een roze donut.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Masego - "Garden Party" (feat. Big Boi & JID)

Nog geen jaar na zijn Studying Abroad-ep krijgen we weer nieuwe muziek van de hand van Masego. Al mogen zijn fans niet echt…
AlbumsRecensies

Doja Cat - Planet Her (★★★): Consistente ruimtereis

Toen Doja Cat in 2018 op het internet doorbrak, hadden we niet op een lange carrière durven hopen. Toch zijn we nu…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Mick Jenkins - "Truffles"

Mick Jenkins is wat van plan in 2021. Enkele maanden geleden sloeg de in Chicago opgegroeide rapper de handen in elkaar met…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.