Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Boombox Cartel – “Reaper” (feat. J.I.D)

De Mexicaans-Amerikaanse producer Boombox Cartel geraakte in 2015 bekend toen Jack Ü zijn “B2U” in een set verwerkte. Al snel draaiden een hele hoop top-dj’s de muziek van Cartel, waardoor hij zelf ook naar de top kon klimmen. Net als de meeste producers moet deze 29-jarige producer in het oog proberen springen met samenwerkingen, maar Boombox’ vuile, harde stijl is intussen al zo herkenbaar geworden dat hij daar niet meteen nood aan heeft. Toch verscheen vorig jaar nog de collab met KRANE en sloeg hij dit jaar al de handen in elkaar met Moody Good en Calivania. Vandaag is het de beurt aan Dreamville rapper J.I.D.

Zoals zijn fanpagina op Twitter al kundig opmerkte: ‘Give J.I.D any beat and he will be himself and deliver at an insanely high level.’ Groot gelijk, want de flow van deze dertigjarige rapper uit Atlanta is ongeëvenaard. Zet daar de ongehoord ranzige beats van Boombox Cartel onder en je weet dat je je best ergens aan vasthoudt bij het horen van “Reaper”. Hopelijk heb je je rugzak al aan, want de drops vliegen je hier om de oren. Mee roepen met de razendsnelle tekst van J.I.D zullen we niet snel kunnen, maar mee stampen lukt ons met het grootste gemak. Meer samenwerkingen als deze, graag!

Boombox Cartel: Facebook / Instagram / Twitter

J.I.D: Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

273 posts

About author
Ik vond geluk in een roze donut.
Articles
Related posts
InstagramLiveRecensies

ROLLING LOUD 2023 (Festivaldag 1): King Kendrick heerst

Gisteren vond de eerste dag ROLLING LOUD Rotterdam plaats sinds het WOO HAH vermoord heeft, dat vorig jaar zijn laatste levensjaar kende….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single REAPER - "Monster"

Wie aan drum-‘n-bass denkt, denkt aan het Verenigd Koninkrijk. De scene daar is enorm, het aantal drum-‘n-bassfestivals is gigantisch en de hoeveelheid…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Jon Batiste - "Be Who You Are (Real Magic)" (feat. J.I.D, NewJeans & Camilo)

Dat Jon Batiste een meester is in zijn vak bewijzen niet alleen de vele streams die zijn muziek steeds verzamelt, maar ook…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.