Nieuwe singles

Nieuwe single carolesdaughter – “Trailer Trash”

carolesdaughter is een redelijk nieuwe figuur in de muziekwereld. Haar eerste single “Violent” kwam uit in november 2020 en werd een grote hit. Na ondertussen 63 miljoen Spotify-streams en 8,9 miljoen views op YouTube, kan je zeggen dat ze een jonge sensatie is. Zangeres Thea Taylor uit Californië kwam uit een mormoons gezin waarbij ze al van jongs af aan muziek begon te maken in de kerk. Het ontspoorde in haar tienerjaren toen ze begon te experimenteren met drugs en in een kliniek werd opgenomen. Nu gebruikt ze haar ervaringen in haar liedjes met vaak harde teksten, maar met een rustgevende toon.

Haar nieuwste lied “Trailer Trash” lijkt op een Taylor Swift-single met extreme teksten die gaan over drugsgebruik en het moeilijke leven in de trailer parks van de Verenigde Staten. Het is op een positieve gitaarriedel dat de zware lyrics iets minder hard aankomen, maar het is aangenaam om naar te luisteren. De stem van Thea Taylor is heel duidelijk en sterk, het sluit perfect aan bij de akoestische gitaar. “Trailer Trash” breng zware materie op een tof gitaardeuntje met een prachtige stem. Zeker het luisteren waard, want dit kan wel eens een toekomstige ster zijn.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Sophie Blair – "Are You thinking About Me"

Sophie Blair is een 22-jarige violiste uit Provo, Utah in de Verenigde Staten. De Amerikaanse debuteert met haar single “Are You Thinking…
AlbumsRecensies

James Walker – Great Deceiver (★★★★): Nummers die je aan je ex doen denken

Drie jaar na de release van zijn eerste album is James Walker terug met nieuw materiaal. De singer-songwriter is geboren en getogen…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Maths Time Joy & Kevin Garrett -"Two Steps"

Vandaag werd het nieuwe nummer “Two Steps” van Maths Time Joy samen met Kevin Garrett op de wereld losgelaten. Dat dit nummer…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.