Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Ashe – “I’m Fine”

Hoewel je misschien nog nooit echt van de Amerikaanse zangeres Ashe had gehoord, is de kans groot dat je haar hit “Moral of the Story” al zag passeren. Het nummer werd gebruikt in de Netflix-film To All the Boys: P.S. I Still Love You en werd een trend op TikTok. Dat is nog niet alles, want daarnaast werkte ze ook nog samen met FINNEAS en diens zus Billie Eilish, en als die twee hun schouders ergens onder zetten… Op haar laatste single “Till Forever Falls Apart” was eerstgenoemde zelfs een feature, waardoor Ashes populariteit nog een extra boost kreeg. Voor haar nieuwste single “I’m Fine” lagen de verwachtingen dan ook al wat hoger.

Het nummer duurt slechts een dikke twee minuten, maar dat maakt op zich niet veel uit. Het komt snel op gang met een gitaardeuntje en begeleidende synths waaraan Ashe dan haar breekbare stem toevoegt. Na een tijdje komen er wat violen bij kijken, maar eenmaal het eerste refrein start, slaat de sfeer helemaal om. Een catchy baslijn veegt de melodramatische sfeer helemaal van tafel en zorgt voor een vrolijkheidsinjectie. Vanaf dan krijgen we een mix van alles wat voorafging: een beetje melancholie, een beetje pop en wat catchy lyrics. “I’m Fine” mag dan niet superlang duren, het blijft wel hangen.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

1351 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Ashe – “Angry Woman”

Tijd om boos te worden! Dat is wat Ashe verkondigt in haar nieuwe single “Angry Woman”, waarmee ze met trots een nieuw…
InstagramLiveRecensies

Ashe @ Ancienne Belgique (AB Ballroom): Safe space voor extraversie

Om als muzikant definitief door te breken, heb je soms een matige film en een tienerapp nodig. De 29-jarige Californische Ashe maakte…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Fousheé - "i'm fine"

Wie nog nooit van Fousheé heeft gehoord heeft duidelijk nog nooit eindeloos op TikTok zitten scrollen (en misschien maar goed). Het is…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.