banner

Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle HADDADI – “Northsiders”

Vorige week nog in Casa Gaza omringd door rappers zoals Rikky Rozay, Luie Louis en Bounty, vandaag zijn eerste solotrack: HADDADI doet het met “Northsiders”. HADDADI is 1/3 van het collectief Jenesaispas dat in 2018 de ep Refund / Ugly Restland op de wereld losliet en daarvoor al heel wat op SoundCloud en YouTube plaatste. Ook is hij de man achter SNELLE JELLE en monteur van tal van videoclips. Samen met onder andere RonnyHuana en Berry lanceerde hij de term ‘kutmuziek’, die ze dan ook menigmaal gebruiken om hun eigen nummers te definiëren.

‘Ben de vader / de dader moest ontwaken dus ik geef ze spraakwater / haatdragend naar de wereld.’ De flow van HADDADI op “Northsiders” valt op. Zijn lines komen, zo lijkt het toch, van diep. HADDADI verwerkt heel wat straattaal in zijn vaak al sterke teksten. Zo moeten we bijvoorbeeld weten ‘dat ik die selah sowieso mee in mijn bagga move’. Dit alles op een beat van $HARTABEATZ, waar de kicks en snares ervoor zorgen dat je hoofd in (of uit) de maat meeknikt. “Northsiders” is échte kutmuziek – pun intended.

Instagram

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

30 posts

About author
Jasper luistert, leest en schrijft.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Casa Gaza – "On To Something"

Maak kennis met Casa Gaza, een nieuw project dat voortvloeit uit studiosessies die Rikky Rozay organiseerde met verschillende artiesten uit Antwerpen. Hij…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.