Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Bakermat – “Walk That Walk”

Iedereen herinnert zich wel nog de zomer van 2013 waarin Martin Luther Kings befaamde woorden ‘I have a dream’ opnieuw uit elke radio weerklonken. Dat hadden we aan niemand minder te danken dan Lodewijk Fluttert, beter bekend als Bakermat (de keuze voor een artiestennaam was in deze situatie wel begrijpelijk me dunkt). De Nederlandse dj brak door met zijn hit “Vandaag”, die vandaag de dag te vinden is onder de titel “One Day“. Vorig jaar kwam dan zijn eerste album, The Ringmaster, uit en nu kunnen we genieten van een nieuwe single.

Voor “Walk That Walk” ging Bakermat in zee met de Amerikaanse singer-songwriter Nic Hanson en die samenwerking leidde tot een smakelijk resultaat. De single is een groovy dansnummertje waar Hansons heerlijke soulstem perfect bij past. Het bestaat uit wat ritmisch geklap, een tof baslijntje en een funky saxofoon. Match made in heaven dus. Het enige wat we kunnen aanmerken is dat het net geen drie minuten durende nummer nog wat langer had mogen zijn.

Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

30 posts

About author
Meestal een blij (en dansend) beertje!
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Bakermat – “Ain't Nobody” (feat. LaShun Pace)

De zomer komt eraan – of dat zou toch moeten – en dat heeft Bakermat geweten. De Nederlandse dj staat elke zomer…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.