Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single COBRAH – “GOOD PUSS”

Twee jaar geleden bracht COBRAH haar eerste ep ICON en deze passeerde niet onopgemerkt binnen de hyperpopgemeenschap. Met nummers als “U KNOW ME” en “WET” wist de Zweedse de aandacht te trekken van Charli XCX. Na haar voorprogramma te zijn geweest, deed COBRA het even rustiger aan, om zonder al te veel druk aan nieuwe muziek te  werken. Zo kregen we recentelijk “DIP N DRIP” te horen waarop trapbeats en techno met elkaar werden gecombineerd. Vandaag krijgen we een nieuwe single van een tweede ep waar we nu al naar uitkijken.

COBRAH wou een vaginavolkslied maken en dat deed ze met “GOOD PUSS”. Volgens de artieste is het helemaal geen probleem als mannen over ‘pussy’s’ zingen maar wanneer vrouwen dit doen, bevinden we ons wel in de taboesfeer. Taboe of niet, COBRAH neemt geen blad voor de mond. Ze heeft het over squirten en ook zinnen als ‘Got a good girl a real good bush/ come and go get a real good puss’ passeren zonder veel poespas. Toch is het niet alleen de inhoud die dit een relevant lied maakt. De housebeat overtuigt zonder enige moeite en op het einde wordt het feest alleen maar groter. “GOOD PUSS” is een geweldige hyperpopsong waar je maar geen genoeg van krijgt.

GOOD PUSS, de tweede ep van COBRAH, zit er aan te komen, maar wanneer deze uitkomt is nog niet geweten.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

914 posts

About author
braaf zijn hé
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single COBRAH - "BRAND NEW BITCH"

COBRAH is misschien wel één van de spannendste hyperpopacts van het moment en scoorde met haar single “GOOD PUSS” een echte hit…
2021FeaturesInstagramUitgelicht

De 101 beste singles van 2021

Denk jij soms ook wel eens: ‘Wauw, hoe kan ik toch tussen al die duizenden singles het bos door de bomen blijven…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single COBRAH - "DIP N DRIP"

De Zweedse hyperkinetische popartiest COBRAH keert eindelijk terug op het grote toneel nadat ze voor het laatst in 2019 de aandacht trok….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.