Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Ya Tseen – “Knives” (feat. Portugal. The Man)

© Merritt Johnson

Ya Tseen, dat is de naam van het project van Nicholas Galanin. De man is meer dan een muzikant want hij werkt ook aan video’s, sculpturen, installaties, fotografie, juwelen en ga zo maar verder. Sinds 2017 al werkt de man aan zijn debuutplaat en op 30 april ziet dat kindje eindelijk het levenslicht. Hiervoor kreeg hij een contract bij Sub Pop en mocht hij ook enkele vrienden uitnodigen die Indian Yard nog meer in de kijker kunnen zetten. Zo hoor je onder andere Nick Hackim en Shabazz Palaces terug, maar de grootste naam krijg je nu al op je bord met Portugal. The Man. De band verzorgt de vocals op “Knives”, de tweede single van dat album.

Zoals we dat ondertussen al gewoon zijn van Portugal. The Man, verzorgt de band enkel goeie vibes en dat is niet anders op “Knives”. Samen met Ya Tseen krijgen we een psychedelisch popnummer dat ons enkel maar meer laat genieten van het leven. Waar zijn debuutsingle nog iets te braaf was, klinkt het nu veel toegankelijker en rijker in de klank. Het lijkt er dan ook op dat hij nu pas al zijn inspiratie in het nummer kon steken en we zijn ervan overtuigd dat Portugal. The Man hier zeker een duit in het zakje deed. Fijne, speelse liedjes zijn ons ding en Ya Tseen overtuigt dus met onderscheiding.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

3370 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single DAGR - "Caravan" (feat. Portugal. The Man)

Het Amerikaanse duo Ceci G en Veronika Jane uit Texas, samen DAGR, brengt met “Caravan” een interessant nummer uit samen met Portugal.The…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Portugal. The Man - "What, Me Worry?"

In 2017 kon je niet om de wereldhit “Feel It Still” van Portugal. The Man heen. Het nummer stond op het album…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Portugal. The Man - "Who's Gonna Stop Me" (feat. "Weird Al" Yankovic)

We keren even terug in de tijd: Het is 2017 en door elke radio knalt “Feel it Still” van Portugal. The Man….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.