Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single The Night Café – “Isn’t”

Doet de bandnaam van The Night Café je ook denken aan het schilderij Le Café de nuit van van Gogh? Dan heb je dat goed geraden. De Engelse band heeft zijn naam van het kunstwerk, maar ontstond natuurlijk veel later. In 2013 vormden vier vrienden samen een groep omwille van dezelfde muziekinteresse. Het jaar daarop brachten ze de eerste singles “Addicted” en “Growing Up” uit. De nummers vielen meteen in de smaak. Toch verscheen hun debuutalbum 0151 pas in 2019 op de markt. Nadien verdwenen ze even van de radar, maar het kwartet komt nu terug met de knaller “Isn’t”.

Frontman Sean Martin leidt direct de single “Isn’t” in met zijn zwoele stem. In het begin hoor je de drums en de klassieke gitaar, die voor een perfecte harmonie zorgen, en het bijvoegen van de elektrische gitaar maakt het helemaal af. Het nummer brengt een melancholische boodschap en bouwt verder op de ingetogen kant van hun vorige nummers. Maar dankzij de uptempo beat in het refrein klinkt het niet zeurend en behoudt het zijn melodieus randje.

In 2020 heeft The Night Café hun tour moeten afgelasten, maar nu hebben ze nieuwe data aangekondigd. Hun tour zal in het Verenigd Koninkrijk in 2022 plaatsvinden en om hun fans nog meer te verwennen, brengen ze op 22 april hun nieuwe ep For Better Days uit. Deze kan je al vooruitbestellen. Wij staan alvast te popelen.

Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Shania Twain - "Waking Up Dreaming"

Enkele maanden geleden kregen we te horen dat er een documentaire over Shania Twain ging verschijnen over haar zeer bewogen leven. Daarvoor…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe singles IVE - "After LIKE" & "My Satisfaction"

De meiden van de Zuid-Koreaanse meidengroep IVE staan nog niet lang als groep op het podium, maar hebben toch reeds hun stempel…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Panic! at the Disco – Viva Las Vengeance (★★½): Panic! in het theater

Zoals bijna iedereen weet, begon Panic! at the Disco ooit als een emopopgroep. Intussen werden de skinny jeans en gestijld haar al…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.