InstagramNieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Première: Nieuwe single Lonsin – “Fearless”

Lonsin werd geboren in Brugge, maar viel later voor de charmes van Madrid. In 2011 ruilde ze de hoofdstad van Spanje in voor die van haar geboorteland en ook in Brussel zoekt Annelies Lantsoght de rust op. Dat doet ze door zichzelf kwetsbaar op te stellen in de grootstad en stedelijke geluiden te verwerken in haar muziek. In 2019 bracht Lonsin al wat muziek uit en vorig jaar trad ze (voor zover mogelijk) hier en daar op in Vlaanderen en Brussel. 

“Fearless” gaat over de angst om alleen te zijn en het willen loslaten van die angst. De elektronische muziek sluit mooi aan bij de zachte en heldere stem van Lonsin waardoor de twee met momenten één lijken te worden. Doordat het gelaagde nummer redelijk rustig is, kan je er makkelijk bij wegdromen en wie goed luistert, zal keer na keer nieuwe elementen ontdekken in de muziek. “Fearless” is een fijn en sfeervol liedje dat doet uitkijken naar meer.

Facebook / Instagram

951 posts

About author
braaf zijn hé
Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.