Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Marina Allen – “Oh, Louise”

© Kristy Benjamin

Dat ze in Californië niet enkel surfrock maken, bewijst Marina Allen. De singer-songwriter komt met haar debuutsingle “Oh, Louise” naar buiten en betovert met haar stem en eerlijkheid. De single komt uit haar debuutplaat Candlepower, die op 4 juni moet verschijnen. De vergelijkingen in het persbericht gaan van Kate Bush over Joni Mitchell naar zelfs Simon & Garfunkel, en wie zijn wij om dat tegen te spreken?

Iets meer dan drie minuten krijgen we de tijd om geïntroduceerd te worden tot Marina Allen, maar in die korte tijd horen we heel wat. Het nummer begint met een zacht gitaartje en enkel haar stem, waarbij we ons afvroegen: ‘Is dit het maar?’ Al snel komt er echter meer instrumentatie bovendrijven en wordt het geheel veel opgewekter en vrolijker. Ook de tekst is heel interessant om te volgen: Allen vertelt ons een interessant verhaal over ene Louise. Dat doet ze in combinatie met een arrangement dat alle richtingen uitgaat. Van vrolijke opgewektheid tot iets meer dromerigheid en op het eind zelfs een jazzy, psychedelische uitspatting: jawel, je wordt van de ene verrassing in de andere gesmeten en we kunnen al niet wachten op het debuutalbum.

Facebook / Twitter / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

3391 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Related posts
2021FeaturesInstagramUitgelicht

De 101 beste singles van 2021

Denk jij soms ook wel eens: ‘Wauw, hoe kan ik toch tussen al die duizenden singles het bos door de bomen blijven…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.