Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Tyne – “Kiss Kiss Bang Bang”

Het muzikale avontuur van Tyne begon in 2016 met een eerste release op Spotify en werd in 2018 vervolgd met haar eerste ep 111. Als jonge tiener maakte ze al muziek onder de naam Grace Sarah, maar uiteindelijk koos ze voor het pittigere Tyne om zich achter te schuilen. Het werd na de eerste ep even stil rond de zangeres totdat ze in 2020 verrassend met haar single “Stings” terugkeerde en liet weten dat er nieuwe muziek zal komen.

Aanvankelijk klinkt “Kiss Kiss Bang Bang” nog wat braafjes met een schattige pianomelodie als hoofdrolspeler. Het refrein verandert de sfeer echter helemaal en zorgt voor een iets uitmuntender geheel, waarin lichte stemvervorming en bassen voor een frisse wind zorgen. Het is een beetje uitdagender, maar blijft gelukkig ook bijzonder goed hangen doordat het refrein productioneel goed in elkaar zit. Tyne herontdekt zich als muzikante en we zijn blij dat we het parcours kunnen mee volgen.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

1338 posts

About author
Certified pop-slet
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Features

De vijf van "Den Beir" - 70

Een nieuwe week, een nieuwe round-up van een vijftal liedjes die we verder niet besproken hebben. Toch zijn deze absoluut de moeite…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.