Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single KAYTRANADA – “Caution”

TikTok valt niet meer weg te denken uit de muziekindustrie. Naast trends die oudere nummers weer helemaal hip maken en artiesten die gaan voor singles die helemaal gemaakt zijn voor TikTok en hierdoor hoge toppen scheren op de streamingdiensten, zet het platform zich ook in voor sociale doeleinden. Zo wordt februari gewijd aan Black History Month, waar donkere creators, influencers en artiesten in de spotlights geplaatst worden. Hiervoor spande het artiesten als Leon Bridges, Snoop Dogg, Tyga, Saweetie en KAYTRANADA voor zijn kar. Terwijl Leon Bridges zorgde voor een cover en de volgende drie artiesten het houden bij interviews en optredens, krijgen we van de Canadese producer evenwel een nieuw nummer.

“Caution” is weer een typisch KAYTRA nummer geworden, vanaf de eerste seconde worden de logge bassen al door onze trommelvliezen geblazen terwijl de zomerse synths samen met een sample de hele tijd geloopt worden. Als tussendoortje kan dit nummer zeker wel bekoren en in een dj-set kan het dienen als rustpuntje, maar om nu te beweren dat “Caution” de dansvloer zal laten vollopen, is ook weer een stap te ver. Niettegenstaande zijn we toch benieuwd of het nummer een nieuwe TikTok-trend kan starten of het eerder verloren zal gaan in de gigantische muziekbibliotheek dat het platform rijk is.

Facebook / Instagram

 

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Charlotte Sands - "Special"

We vallen met de deur in huis: er is niks speciaals aan “Special”. Charlotte Sands, de Amerikaanse zangeres die op TikTok viral…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single KAYTRANADA - "Look Easy"

Met “Look Easy” krijgen we het eerste nieuwe nummer van KAYTRANADA sinds zijn goedgesmaakte album BUBBA, dat eind vorig jaar uitkwam. Toen liet hij…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single The Killers - "My Own Soul's Warning"

We moeten er langer op wachten dan gedacht, op het nieuwe album van The Killers, maar gelukkig krijgen we zo nu en…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.