Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Never Not Nothing – “Maximum”

Je kent Never Not Nothing (kortweg NNN) misschien nog niet, maar dat zal gegarandeerd niet lang meer zo duren. Het duo is bezig aan een niet te onderschatten opmars. Vincent Welch en Paul Frazer stonden tot eind vorig jaar nog bekend als Black Futures, maar besloten hun naam te wijzigen in solidariteit met de Black Lives Matter-beweging. Intussen hebben de Britten ook getekend bij Sony, waar ze vorig jaar al “Ritual Destruction” en “Upbeat Deadbeat” op ons loslieten.

Met hun nieuwe single wil de groep naar eigen zeggen een teken van hoop de wereld insturen. “Maximum” is een oproep aan de mens om te evolueren tot de beschermer en voortzetter van leven en biodiversiteit. Daarnaast spreekt het tweetal de wens uit om verdraagzamer te zijn en zorgzamer met elkaar om te gaan: ‘Het is oké om een dromer, idealist of buitenstaander te zijn.’ Doorheen de traditionele rockinstrumentatie zijn synths en psychedelische klanken verweven, bedoeld om de boodschap te verduidelijken bij de luisteraar.

“Maximum” is het derde voorsmaakje van Art Ritual 001, het eerste deel van een aangekondigde ep-reeks. Deze lente kunnen we de rest van het nieuwe materiaal ontdekken. Dat belooft!

Facebook / Website / Instagram

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe singles Saveus - "Church Full of Bad Men" & "Bloodmoney"

Saveus geldt als een van de grootste talenten in de Deense muziekscene. Martin Hedegaard won op zijn vijftiende de eerste editie van…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single White Lies - "As I Try Not To Fall Apart"

Het was van 2019 geleden dat White Lies met nieuw materiaal op de proppen kwam, toen het vijfde album Five op de…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Madrugada - "Dreams at Midnight"

Nee, Madrugada is geen zijproject van Eddie Vedder. De stem van zanger Sivert Høyem lijkt gewoon echt goed op Vedders stem. Het…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.