Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Benny Blanco – “You” (Feat. Marshmello & Vance Joy)

Als je de afgelopen tien jaar hebt opgelet, heb je de naam Benny Blanco wel eens zien opduiken in de productiecredits van enkele van je favoriete popsongs. Blanco is een Amerikaanse producer, dj, songwriter en platenbaas. In 2018 bracht hij zijn dan uiteindelijk zijn debuutsingle “Eastside” uit samen met Halsey en Khalid. Voor zijn nieuwste single werkte hij samen met Marshmello en Vance Joy. Marshmello is een Amerikaanse dj en producer. Zijn identiteit bleef onbekend tot 2017, toen bekend werd gemaakt dat Christopher Comstock achter het masker zat. Marshmello is vooral bekend van zijn nummers; “Friends” met Anne-Marie, “Happier” met Bastille en “Silence” met Khalid. Vance Joy is een Australisch singer-songwriter, die bij het grote publiek bekend werd dankzij zijn single “Riptide”.

“You” begint met een rustig, overheersend gitaarspel. Het nummer bouwt langzamerhand op met verschillende drumloops. Vanaf het refrein komen er blaasinstrumenten bij die het krachtiger maken. De lyrics beschrijven een moment van radeloosheid waar je alleen kan denken aan degene waarbij je op dat moment het liefst zou zijn. Het is een nummer met invoer van veel verschillende instrumenten die het samen tot een krachtig geheel brengen. In combinatie met de lyrics over liefde en elementen van akoestische gitaar brengt de single een mooie balans tussen pit en sereniteit.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
AlbumsFeatured albumsRecensies

Sam Smith – Gloria (★★★½): Slotakkoord van tweede adolescentie

Luister eens naar de grootste hits van de afgelopen jaren en je zal Sam Smiths stem gegarandeerd horen terugkomen. De singer-songwriter draait…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single KSI – “Voices” (feat. Oliver Tree)

KSIOlajideBT: het is geen automatische suggestie voor een wachtwoord, maar de naam waarmee rapper KSI zijn carrière van start ging als YouTuber….
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Première: Nieuwe single Jack and the Weatherman – “Incredible”

Om zijn tienjarig bestaan te vieren, gaat Jack and the Weatherman op Europese tournee en die wordt afgetrapt met de single “Incredible”….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.