Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Benny Blanco – “You” (Feat. Marshmello & Vance Joy)

Als je de afgelopen tien jaar hebt opgelet, heb je de naam Benny Blanco wel eens zien opduiken in de productiecredits van enkele van je favoriete popsongs. Blanco is een Amerikaanse producer, dj, songwriter en platenbaas. In 2018 bracht hij zijn dan uiteindelijk zijn debuutsingle “Eastside” uit samen met Halsey en Khalid. Voor zijn nieuwste single werkte hij samen met Marshmello en Vance Joy. Marshmello is een Amerikaanse dj en producer. Zijn identiteit bleef onbekend tot 2017, toen bekend werd gemaakt dat Christopher Comstock achter het masker zat. Marshmello is vooral bekend van zijn nummers; “Friends” met Anne-Marie, “Happier” met Bastille en “Silence” met Khalid. Vance Joy is een Australisch singer-songwriter, die bij het grote publiek bekend werd dankzij zijn single “Riptide”.

“You” begint met een rustig, overheersend gitaarspel. Het nummer bouwt langzamerhand op met verschillende drumloops. Vanaf het refrein komen er blaasinstrumenten bij die het krachtiger maken. De lyrics beschrijven een moment van radeloosheid waar je alleen kan denken aan degene waarbij je op dat moment het liefst zou zijn. Het is een nummer met invoer van veel verschillende instrumenten die het samen tot een krachtig geheel brengen. In combinatie met de lyrics over liefde en elementen van akoestische gitaar brengt de single een mooie balans tussen pit en sereniteit.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Dean Lewis - “Looks Like Me”

Dean Lewis brak in eigen land, Australië, door in 2016 met het prachtige “Waves”. De rest van de wereld wist hij in…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Coldplay - Music of the Spheres (★★½): Duidelijke spreidstand

Het is alweer tweeëntwintig jaar geleden dat Coldplays debuutalbum Parachutes verscheen en de wereld met verstomming sloeg. Hun ster rees snel verder…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single FLETCHER - "girls girls girls"

We hebben er even op moeten wachten, maar FLETCHER is terug met een nieuwe single. Deze maakt deel uit van haar langverwachte…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.