Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Penny Roox – “Mean”

Het jaar is nog maar een paar weken oud en alweer laat een nieuwe band voor het eerst van zich horen. Penny Roox is het project van de Nederlandse Bo Knippels. Samen met gitarist Thuur Onrust en bassist Johan Marsman maakt ze ‘zwoele vintagepop voor dromers’. Daarbij laten ze zich graag beïnvloeden door de jaren ’60, Elvis Presley en tragische liefdes.

De inspiratie voor “Mean” haalde Knippels uit een gesprek met een vriendin. Het gaat over vallen voor de verkeerde jongens waarbij je al op voorhand het gevoel hebt dat het niets serieus wordt en over de afwijzing die daarop volgt. De grote kracht van Penny Roox schuilt in de stem van Knippels die op “Mean” alle kans krijgt om te schitteren. Haar timbre past perfect bij de retro sound van de groep. Geslaagd debuut – en meer muziek is onderweg.

Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.