Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Deb Never – “Someone Else”

“Someone Else”, dat zal de meerderheid van de Amerikanen woensdag opgelucht hebben gedacht na de inauguratie van Joe Biden. Net diezelfde dag loste Deb Never haar nieuwe single met de titel “Someone Else”. We kennen de artieste vooral sinds de samenwerking met haar vrienden van Brockhampton op het nummer “No Halo”. Recent verhuisde de Amerikaanse van haar thuisbasis Los Angeles naar Londen om er inspiratie te vinden voor haar nieuwe album. Met succes, want Deb bracht in mei haar quarantaine-album Intermission uit en in november passeerde ze op het nummer “Angel” van Lava La Rue. “Someone Else” is alvast een veelbelovende teaser naar Deb Never’s nieuwe album.

Deb kiest met “Someone Else” voor een iets rustiger geluid ten opzichte van vorige nummers zoals “Swimming” en “Ugly”. Het begin van het lied klinkt romantisch en verlangend. Ook in eerdere nummers staat onbeantwoorde liefde vaak centraal als thema. In de hook maakt Deb haar boodschap duidelijk: ‘I don’t want you to fall in love with someone else.’ Het zweverige slaat al snel om en het nummer neemt ons mee naar het meer uptempo gedeelte. Om tot de climax van het lied te komen, koos Deb voor een kort drum and bass-intermezzo waarin ze toch slaagt om het het dromerige te blijven vasthouden.

“Someone Else” bewijst dat Deb Never een artieste is om in het oog te houden. Haar talent bleef niet onopgemerkt en leverde haar al samenwerkingen met artiesten Kenny Beats en Dylan Brady en Slowthai. Wij kijken alvast uit naar Deb’s eigen werk.

Facebook/Instagram/Website

 

 

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
AlbumsFeatured albumsRecensies

Kae Tempest - The Line Is a Curve (★★★★): Tekstueel én muzikaal raffinement

Menig liefhebber van het spoken word-genre heeft vrijdag 8 april 2022 met een groot uitroepteken aangeduid in z’n agenda! Kae Tempest, dé…
AlbumsRecensies

Denzel Curry - Melt My Eyez, See Your Future (★★★★): Een mannelijke man reikt naar de andere kant

Elk genre zijn contraire helden, en zo ook Denzel Curry. Talloze memes werden reeds gewijd aan Curry’s nummers, gezichtuitdrukking of uitspraken, waarmee…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Denzel Curry - "Troubles" (feat. T-Pain)

Na het succesvolle zijprojectje UNLOCKED van Denzel Curry en Kenny Beats uit 2020, is er met “Troubles” alweer een samenwerking tussen de…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.