Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Deb Never – “Someone Else”

“Someone Else”, dat zal de meerderheid van de Amerikanen woensdag opgelucht hebben gedacht na de inauguratie van Joe Biden. Net diezelfde dag loste Deb Never haar nieuwe single met de titel “Someone Else”. We kennen de artieste vooral sinds de samenwerking met haar vrienden van Brockhampton op het nummer “No Halo”. Recent verhuisde de Amerikaanse van haar thuisbasis Los Angeles naar Londen om er inspiratie te vinden voor haar nieuwe album. Met succes, want Deb bracht in mei haar quarantaine-album Intermission uit en in november passeerde ze op het nummer “Angel” van Lava La Rue. “Someone Else” is alvast een veelbelovende teaser naar Deb Never’s nieuwe album.

Deb kiest met “Someone Else” voor een iets rustiger geluid ten opzichte van vorige nummers zoals “Swimming” en “Ugly”. Het begin van het lied klinkt romantisch en verlangend. Ook in eerdere nummers staat onbeantwoorde liefde vaak centraal als thema. In de hook maakt Deb haar boodschap duidelijk: ‘I don’t want you to fall in love with someone else.’ Het zweverige slaat al snel om en het nummer neemt ons mee naar het meer uptempo gedeelte. Om tot de climax van het lied te komen, koos Deb voor een kort drum and bass-intermezzo waarin ze toch slaagt om het het dromerige te blijven vasthouden.

“Someone Else” bewijst dat Deb Never een artieste is om in het oog te houden. Haar talent bleef niet onopgemerkt en leverde haar al samenwerkingen met artiesten Kenny Beats en Dylan Brady en Slowthai. Wij kijken alvast uit naar Deb’s eigen werk.

Facebook/Instagram/Website

 

 

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk:
AlbumsFeatured albumsRecensies

slowthai - TYRON (★★★½): Brits woelwater legt zichzelf onder de loep

Al enkele jaren maakt slowthai naam voor zichzelf als enfant terrible, maar tegelijk ook als posterboy van de Britse hiphopscene. Met zijn…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single slowthai & Skepta - "CANCELLED"

Vrijdag is het D-day voor volharde grimefans, want dan brengt slowthai zijn langverwachte tweede plaat TYRON uit. De Britse rapper uit Northampton…
FeaturesInstagramMuzieknieuwtjes

41 albums om naar uit te kijken in februari en maart

In een normaal jaar zouden we nu al rijkhalzend uitkijken naar tientallen concerten die ons voorjaar vulden. We hoeven je niet meer…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.