Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Kelsey Lu & Yves Tumor – “let all the poisons that lurk in the mud seep out” (feat. Kelly Moran & Moses Boyd)

Kelsey Lu, Yves Tumor, Moses Boyd en Kelly Moran samen op een nummer? We konden ons geen bijzonderder kerstmirakel bedenken. De vier personen hebben namelijk allemaal een unieke en uitgesproken muzikale persoonlijkheid. Zo overtuigde Kelsey Lu ons vorig jaar met haar etherische pop op Blood en vindt Yves Tumor zichzelf steeds opnieuw uit in zijn unieke stijl. Ze sloegen de handen in elkaar voor de verrassingssingle “let all the poisons that lurk in the mud seep out” en kregen daarbij de hulp van drummer / all-round jazztalent Moses Boyd en de abstracte-elektronica-artieste Kelly Moran.

De vier krachten komen op een indrukwekkende manier samen op de single. We herkennen ieders stijl, maar toch weten ze perfect hun ideeën te gebruiken in functie van het nummer. Het resultaat is een subtiele en dromerige drie en een halve minuut, waar er aan schoonheid geen moment wordt ingeboet. Kelsey Lu zingt nog steeds bezwerende melodieën die deze keer vergezeld worden door de zachte elektronica van Kelly Moran en prachtig pianospel. Even later evolueert de volledig vrije structuur van het nummer richting de creatieve ritmes van Moses Boyd, maar er is geen moment dat “let all the poisons that lurk in the mud seep out” stopt met zweven. Deze vier talenten hebben elkaar perfect gevonden.

Kelsey Lu: Facebook / Instagram 

Yves Tumor: FacebookTwitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Yves Tumor - "Jackie"

Probeer je Yves Tumor ergens in een hokje te duwen, komt die er eigenhandig weer uit. In de muziek die die maakt,…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Kelsey Lu & Boys Noize - "Ride or Die" (feat. Chilly Gonzales)

De Amerikaanse zangeres en celliste Kelsey Lu is ondertussen al lang geen onbekende meer. Haar debuut-ep Church was een sterke collectie van…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Poppy Ajudha - "Weakness"

We kunnen al enkele jaren spreken over een vernieuwde Britse muziekscène, waarin genres zoals jazz, soul, r&b herontdekt worden. Culturen clashen en…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.