Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Kelsey Lu & Yves Tumor – “let all the poisons that lurk in the mud seep out” (feat. Kelly Moran & Moses Boyd)

Kelsey Lu, Yves Tumor, Moses Boyd en Kelly Moran samen op een nummer? We konden ons geen bijzonderder kerstmirakel bedenken. De vier personen hebben namelijk allemaal een unieke en uitgesproken muzikale persoonlijkheid. Zo overtuigde Kelsey Lu ons vorig jaar met haar etherische pop op Blood en vindt Yves Tumor zichzelf steeds opnieuw uit in zijn unieke stijl. Ze sloegen de handen in elkaar voor de verrassingssingle “let all the poisons that lurk in the mud seep out” en kregen daarbij de hulp van drummer / all-round jazztalent Moses Boyd en de abstracte-elektronica-artieste Kelly Moran.

De vier krachten komen op een indrukwekkende manier samen op de single. We herkennen ieders stijl, maar toch weten ze perfect hun ideeën te gebruiken in functie van het nummer. Het resultaat is een subtiele en dromerige drie en een halve minuut, waar er aan schoonheid geen moment wordt ingeboet. Kelsey Lu zingt nog steeds bezwerende melodieën die deze keer vergezeld worden door de zachte elektronica van Kelly Moran en prachtig pianospel. Even later evolueert de volledig vrije structuur van het nummer richting de creatieve ritmes van Moses Boyd, maar er is geen moment dat “let all the poisons that lurk in the mud seep out” stopt met zweven. Deze vier talenten hebben elkaar perfect gevonden.

Kelsey Lu: Facebook / Instagram 

Yves Tumor: FacebookTwitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
AlbumsFeatured albumsRecensies

Yves Tumor - Praise a Lord Who Chews but Which Does Not Consume (Or Simply, Hot Between Worlds) (★★★★): Rusteloze creatieveling drijft zichzelf in het nauw

Wat betreft retro terug modern en fris laten klinken, zijn er maar weinigen die hun stiel zo vastberaden uitoefenen als Yves Tumor….
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Sola - "Abide In U"

In Groot-Brittannië heb je enkele toonaangevende radio-dj’s, die als streefdoel hebben om opkomende artiesten het platform te bieden dat ze verdienen. Jamz…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Yves Tumor - "Echolalia"

Saai zal het bij Yves Tumor niet zo snel worden. De excentrieke artiest werd geboren in Florida, maar woont nu al een…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.