Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Victoria Justice – “Treat Myself”

Het is niets nieuws dat Amerikaanse tv-programma’s popsterren voortbrengen. Kijk maar naar Selena Gomez, Miley Cyrus, Zendaya of Demi Lovato. Allevier schoten ze dankzij de entertainmentzender Disney Channel uit de startblokken. Concurrent Nickelodeon kan er ook wat van, en poogde met het programma Victorious zelfs twee artiesten tegelijkertijd te lanceren. Enerzijds had je Victoria Justice die het hoofdpersonage Tori Vega vertolkte. Anderzijds had je de onschuldige Cat Valentine die door de toen vrij onbekende Ariana Grande werd gespeeld. De geschiedenis wees uit wiens loopbaan het succesvolste was. Ariana Grande is momenteel een wereldicoon met zes gevierde albums op haar naam. Victoria Justice raakte niet veel verder dan de soundtrack van Victorious op te nemen en enkele rollen in films en series te verzilveren. Niemand had gedacht dat het vroegere tieneridool nog op het podium zou kruipen. Tot nu.

Een tijd geleden beloofde Victoria Justice al dat ze in 2020 muziek zou uitbrengen. Net op de valreep verschijnt “Treat Myself”, waarmee ze haar belofte inwilligt. Oorspronkelijk wou ze een volledig project uitbrengen, maar gezien de onverwachte omstandigheden van het voorbije jaar is dat haar niet gelukt. We nemen het haar echter niet kwalijk, want “Treat Myself” is een wondermooi popnummer geworden waarop Victoria bekent dat ze wel eens vecht met zichzelf. ‘I need to treat myself better / I really can be so unkind / I know that I deserve better / If only you could hear what goes on in my mind’. Het klinkt nogal plat, maar dat maakt het net toegankelijk. Victoria’s boodschap komt, net als haar stem, glashelder over, en is meer dan welkom aan de valavond van een sombere coronawinter.

“Treat Myself” is Victoria’s eerste nummer in zeven jaar tijd, maar ze weet zich moeiteloos weer in de schijnwerpers te plaatsen. Na al die tijd waren we haar bijna vergeten, maar nu kunnen we haast niet meer wachten op wat Justice in 2021 voor ons in petto heeft.

Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

228 posts

About author
Ik vond geluk in een roze donut.
Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.