Muzieknieuwtjes

Steun LIVE2020 dankzij unieke ‘venue t-shirts’

Foto: Ines Vansteenkiste-Muylle

De concertzalen hebben er een ontzettend moeilijk jaar opzitten. Ze sloten als eerste de deuren en gaan wellicht als laatste terug open. Om de clubs en concertzalen een moreel duwtje in de rug te geven, lanceert LIVE2020 in samenwerking met de creatieve sector een unieke collectie ‘venue T-shirts’. Verschillende visuele artiesten en designers namen de logo’s onder handen en maakten er een interessante artwork van die nu op verschillende T-shirts te pronken staan. Onder andere Tessa Dixson, Glints, Faisal, IKRAAAN en Meyy poseerden voor de campagne, die vandaag officieel gestart wordt.

Zit je kast vol met band T-shirts, dan is er wellicht dus ook zeker plek voor een fanshirt van je favoriete club. Zo maakte o.a. Mosaert, het label van Stromae, een T-shirt voor Ancienne Belgique, de legendarische modefotograaf Willy Vandeperre voorzag een artwork voor TRIX, en grafische ontwerper Tom Tosseyn ontwierp een T-shirt voor Botanique. In totaal zijn er twaalf verschillende T-shirts, die elk hun eigen twist hebben en elke muziekliefhebber wel kunnen bekoren. Het ingezamelde bedrag gaat integraal naar LIVE2020, dat sinds het begin van de coronacrisis al een mooie 176.000 euro inzamelde voor iedereen die livemuziek in de clubs mogelijk maakt en het nu financieel moeilijk heeft.

Ben je dus nog steeds op zoek naar een leuk kerstcadeau en wil jij iemand blij maken met zo’n collectors item? Ontdek heel de collectie en bestel je favoriet via Live2020.

Foto: Ines Vansteenkiste-Muylle

1835 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single MEYY & Object Blue - "Shut Up"

De Brusselse Charlotte Meyntjens ruilde onze hoofdstad in voor het bruisende Londen, waar ze sindsdien aan nieuw materiaal werkt. De gedurfde beslissing…
InstagramLiveRecensies

Glints @ De Roma: Thuismatch van jewelste

Nadat zijn echt grote doorbraak in 2020 nog werd gekortwiekt door de alom bekende pandemie, is het deze keer Glints wel gelukt….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Glints - "Alarm" (feat. Jan Paternoster)

Van een featuring meer of minder is de Antwerpse rapper Glints niet vies. Op zijn recentste lp THE DARK! prijken namen als…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.