Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Gwen Stefani – “Let Me Reintroduce Myself”

Eerder dit jaar vierde Gwen Stefani haar vijftigste verjaardag en vandaag stelt ze zichzelf opnieuw voor op haar nieuwste single. In 1992 was de Amerikaanse voor het eerst op de radio te horen als frontvrouw van No Doubt. Met die groep scoorde ze vooral doorheen de jaren negentig aardig wat hits zoals “Just a Girl”, “Ex-Girlfriend” en “Don’t Speak”. In 1995 zette het vijftal met Tragic Kindom een zeer sterk album neer en in 2004 deed Stefani dat in haar eentje opnieuw met Love Angel Music Baby. In het eerste deel van haar solocarrière wist de muzikante opnieuw heel wat hits te scoren met onder meer “Hollaback Girl”, “The Sweet Escape” en “Rich Girl”. In 2016 bracht Gwen Stefani na tien jaar een derde soloplaat uit en ondanks dat er met bijvoorbeeld “Used to Love You” wel goeie nummers opstaan, werd het succes van de decennia ervoor niet geëvenaard.

Gwen Stefani had zelf niet gedacht dat ze nog nieuwe muziek zou maken. Wanneer artiesten al enige tijd meegaan, luistert Amerikaanse liever naar de oudere muziek van die groepen met een nostalgisch gevoel in de plaats van hun nieuwe albums te ontdekken. Op “Let Me Reintroduce Myself” blikt Stefani dan ook terug naar het verleden. Ze wijst ons erop dat dit geen comeback is, maar dat ze zichzelf recycleert en ons al bananen heeft gegeven. Toen Gwen Stefani in 2004 zong dat bananen de shit zijn had ze een uniekere sound en het voelt nu dan ook aan alsof ze zichzelf wat herhaalt. De zangeres zingt dat ze nog steeds haar originele zelf is, maar het mocht iets origineler om helemaal aan te slaan.

Facebook / Instagram

 

545 posts

About author
Ik ben te herkennen aan mijn gele jas.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Vragen van "Den Beir"

Vragen van "Den Beir: Happy Sometimes

20 year old, self-tought Happy Sometimes grew up in Laguna Beach California and has been writing songs and producing beats in her…
Vragen van "Den Beir"

Vragen van "Den Beir": Kiirstin Marilyn

In late 2011, Kiirstin Kuhi found herself at a crossroads. She had served as the dynamic front person and co-songwriter for several different…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.