Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Juice WRLD & Benny Blanco – “Real Shit”

Bijna exact een jaar geleden liet Juice WRLD het leven aan een overdosis pillen. De schok in de hiphopwereld was gigantisch net zoals de leegte die Juice WRLD met amper 21 achterliet. Dat hij nog steeds enorm geliefd is, werd deze zomer nog maar eens duidelijk met het postuum album Legends Never Die, dat het in heel wat landen op één schopte in de albumhitlijsten. Wereldwijd was Juice WRLD trouwens ook de vierde meest gestreamde artiest van 2020 op Spotify, waardoor het niet verbaast dat zijn entourage al bezig is aan een nieuwe postume albums. Die vullen zal geen probleem zijn, aangezien Juice WRLD nog ruim twee duizend (!) nummers klaar had voor zijn overlijden. Normaal gezien had de Amerikaanse rapper vandaag zijn tweeëntwintigste verjaardag gevierd en dat wordt gevierd met de release van het nieuwe “Real Shit”.

Het nieuwe (postuum)-nummer van Juice WRLD is een samenwerking met Benny Blanco, een zeer succesvolle artiest en producer waarmee de rapper al verscheidene keren samenwerkte. Op “Real Shit” horen we Juice WRLD reflecteren over zijn roem, rijkdom en de mooie kanten van het leven op een poëtische manier waarop enkel hij dat kon. De beat van het nummer is eerder redelijk sober gehouden zonder al te veel tierlantijntjes, maar dat maakt iemand als Juice WRLD ruimschoots goed met zijn ongenaakbare flow en woordenstroom. Tijdens het laatste stukje van “Real Shit” loopt de beat over naar een rustige piano en krijgen we zo nog een onverwacht prachtig einde te horen. Een beter verjaardagscadeau had men de fans niet kunnen geven!

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1287 posts

About author
Luistert veel naar muziek!
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Juice WRLD & Young Thug - "Bad Boy"

Maanden na de release van Legends Never Dies staat het postuum album van Juice WRLD nog steeds in de top tien meest gestreamde…
AlbumsRecensies

Albumreviews: Beire Kort #23

Het aantal albums dat wekelijks verschijnt, is meedogenloos hoog. Daarom dat het onmogelijk is om alles binnen de correcte tijdspanne van een…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Juice WRLD & The Weeknd - "Smile"

Het is nog niet eens een maand geleden dat het postuum Juice WRLD-album Legends Never Die uitgebracht werd, of daar is hij (lees: zijn…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.