Muzieknieuwtjes

CPU steunt LIVE2020 met C.R.A.P.

Crap, de perfecte omschrijving van het afgelopen jaar. Onze partner Concert Photographers United (CPU) wil nu een andere betekenis geven aan dat woord. Met Cultural Rescue Aid by Photographers wil de livemuzieksector een hart onder de riem steken. Zo kozen hun 25 fotografen de beste foto’s die ze doorheen de jaren maakten, en bieden ze die nu te koop aan. Het geld gaat integraal naar LIVE2020, de hulporganisatie van van de sector van de livemuziek. Ook de fotografen zitten dus al bijna een jaar thuis, maar worden al redelijk snel uit het oog verloren. Toch blijven ze niet bij de pakken zitten.

Altijd al een van de foto’s uit onze recensies willen inkaderen? Wel, dan hebben we goed nieuws! Zo zal je vanaf nu de mooiste, beste en misschien zelfs spectaculairste concert- en festivalfoto’s kunnen kopen. Via de website kan je vanaf nu zoeken naar je favoriete artiesten zoals Billie Eilish, Foo Fighters, Arcade Fire en Nick Cave, maar ook van onze Belgische trotsen als Balthazar, Trixie Withley, Tamino en SX. Voor ieder wat wils dus! Samen met een lokaal printbedrijf uit Gent belooft CPU je hoge kwaliteit foto’s op A4-, A3- en A2-formaat. De prijs varieert tussen de 55 en 135 euro; de opbrengst gaat dus integraal naar LIVE2020.

Hieronder kan je al enkel voorbeelden bekijken:

Voor nog meer info kan je terecht op de website van C.R.A.P.

Dit vind je misschien ook leuk:
Muzieknieuwtjes

Steun LIVE2020 dankzij unieke 'venue t-shirts'

De concertzalen hebben er een ontzettend moeilijk jaar opzitten. Ze sloten als eerste de deuren en gaan wellicht als laatste terug open….
FeaturesInstagramUitgelicht

De beste concertfoto’s van 2019 volgens onze fotografen

Zoals we eerder al aangaven bij de beste albumhoezen van 2019: het visuele is bij muziek minstens even belangrijk als de klank….
Muzieknieuwtjes

Dansende Beren slaat handen in elkaar met CPU

Fotografie is een heel belangrijk deel van het muzikale gebeuren. Omdat we bij Dansende Beren graag de beste artikels afleveren met de…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.