Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single 4DVENTURE & TAUNZ – “Drowning”

 

Jong geweld uit de Brusselse rand, zo kunnen we 4dventure en Taunz het best beschrijven. Beide heren zijn nog ontzettend jong en zijn allebei opgegroeid in de rand van onze hoofdstad, maar toch zijn de jonge knapen zeer verschillend. 4dventure haalt zijn inspiratie vooral bij rappers uit de Verenigde Staten en rapt dan ook in het Engels, terwijl Taunz in het Frans rapt en graag een evenwichtige mix zoekt tussen melodische en harde strofes.

“Drowning” is een voorproefje van de ep Spectra die voor elf december gepland staat. Vanaf het eerste moment dat we het nummer horen, voelen we dat het een sterke track gaat worden. De melancholische en prachtige productie zorgt voor een sfeertje waar je niet zomaar op kan rappen. Toch doen beide rappers dat perecht. Een sterke tekst van 4dventure over het harde leven en verdrinken in alcohol past perfect samen met de tekst van Taunz die gaat over de immense hoeveelheid emoties die soms op je kunnen afkomen. De diversiteit van de jonge rappers zorgt voor een zeer mooie samenwerking, waardoor we zeer hard uitkijken naar de ep!

4dventure: Facebook / Instagram

Taunz: Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

100 posts

About author
Ik maak muziekjes, ik schrijf over muziekjes, ik ben verliefd op muziekjes.
Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.