Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Sheck Wes – “2020 DRAFT”

Sheck Wes is een 22-jarige rapper uit New York, althans daar gingen we toch van uit na zijn monsterhit “Mo Bamba” en het bijhorende debuutalbum Mudboy. Gisteren kondigde hij aan dat hij zijn opwachting zou maken in de NBA Draft 2020, een selectie van de meest beloftevolle basketbalspelers waaruit de NBA-ploegen hun keuze kunnen maken. Het was overigens geen geheim dat de jonge rapper ook een basketcarrière ambieerde. Na veel tumult op sociale media bleek het uiteindelijk een grote marketingstunt te zijn ter promotie van zijn nieuwste nummer, “2020 DRAFT”.

“2020 DRAFT” is een typisch Sheck Wes-nummer waar de energie van afspat. We krijgen een hard pompende beat in combinatie met de ijskoude flow die zijn stijl typeert. Het nummer klinkt eigenlijk niet zoveel anders dan zijn vorige werk en staat opnieuw garant voor moshpits. In normale omstandigheden zou dit nummer geen potten breken, maar dankzij de geniale marketingstrategie die erachter schuilt, zal “2020 DRAFT” nog even meegaan.

“2020 DRAFT” is opnieuw een loeihard Sheck Wes-nummer. Door de enorme hoeveelheid aandacht die hij wist op te bouwen met een schitterende marketingstunt, lijkt deze single de aanloop naar een opvolger voor Mudboy. Als alles goed gaat zal hij in 2021 de weide van Les Ardentes in vuur en vlam zetten.

Facebook/Instagram/Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Young Thug, Meek Mill & T-Shyne - "That Go!"

Young Thug en zijn Young Stoner Life Records (YSL) label zijn volop bezig met de opvolger voor Slime Language, hun eerste compilatie-album….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Tkay Maidza & Yung Baby Tate - "Kim"

De Australische Tkay Maidza maakt al muziek sinds 2013. In 2016 bracht ze haar eerste album uit, maar echte furore maakte ze…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Brent Faiyaz - "Gravity" (feat. Tyler, The Creator)

Brent Faiyaz is een rijzende ster binnen hiphop en r&b. Sinds zijn verschijning op het lied “Crew” van GoldLink in 2017 duikt…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.