Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Sheck Wes – “2020 DRAFT”

Sheck Wes is een 22-jarige rapper uit New York, althans daar gingen we toch van uit na zijn monsterhit “Mo Bamba” en het bijhorende debuutalbum Mudboy. Gisteren kondigde hij aan dat hij zijn opwachting zou maken in de NBA Draft 2020, een selectie van de meest beloftevolle basketbalspelers waaruit de NBA-ploegen hun keuze kunnen maken. Het was overigens geen geheim dat de jonge rapper ook een basketcarrière ambieerde. Na veel tumult op sociale media bleek het uiteindelijk een grote marketingstunt te zijn ter promotie van zijn nieuwste nummer, “2020 DRAFT”.

“2020 DRAFT” is een typisch Sheck Wes-nummer waar de energie van afspat. We krijgen een hard pompende beat in combinatie met de ijskoude flow die zijn stijl typeert. Het nummer klinkt eigenlijk niet zoveel anders dan zijn vorige werk en staat opnieuw garant voor moshpits. In normale omstandigheden zou dit nummer geen potten breken, maar dankzij de geniale marketingstrategie die erachter schuilt, zal “2020 DRAFT” nog even meegaan.

“2020 DRAFT” is opnieuw een loeihard Sheck Wes-nummer. Door de enorme hoeveelheid aandacht die hij wist op te bouwen met een schitterende marketingstunt, lijkt deze single de aanloop naar een opvolger voor Mudboy. Als alles goed gaat zal hij in 2021 de weide van Les Ardentes in vuur en vlam zetten.

Facebook/Instagram/Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

19 november 2020

About Author

Jiri Willems


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief