Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Yiigaa – “For Me”

Yiigaa kende al een vroege start, want al sinds haar zevende schrijft de zangeres naar eigen zeggen teksten. Haar Ivoriaanse vader Henri Gaobi is een gewezen drummer en gaf haar de liefde voor muziek klaarblijkelijk met de paplepel mee. De afgelopen jaren zette de zangeres die passie om tot werkelijkheid en bracht ze al twee ep’s uit. Vandaag maakte de zangeres bekend dat een derde ep klaar is en weldra te beluisteren valt.

“For Me” is de tweede single van Inner Dawn, en is een zomers r&b-nummer waarin ook veel neo soul te horen valt. De tropische beats laten ons al fantaseren over een coronavrije wereld en zet aan tot dagdromen. Naar het einde toe vallen alle puzzelstukken op hun plek en houden we een positief gevoel over. Een vleugje positiviteit en speelsheid doet altijd deugd, zeker als dat in de vorm is van een leuk deuntje.

De nieuwe ep Inner Dawn verschijnt op 27 november.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

1209 posts

About author
Certified pop-slet
Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.