Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Caleborate – “The Madness” (feat. Tone Sinatra)

Geen trapbeats, geen buzzwords, geen samenwerkingen met de bekendste, meest gewilde producers. Caleborate is nooit iemand geweest om mainstream hiphop trends te volgen. De 27-jarige West Coast-rapper onderscheidt zich van zijn collega’s door zijn duidelijke soul- en funk-invloeden en bouwt zo een wereldwijde fanbase op. Caleb Jamal Parker vliegt op en af tussen continenten om zijn muzikale carrière waar te maken. In een poging om om te gaan met dit hoge levenstempo schreef hij een single die net over dit aspect van zijn bestaan vertelt.

“The Madness” is een tijdloos hiphopnummer in een periode waarin alles snel vooruit moet gaan. Caleborate rapt over waar hij vandaan komt, en over hoe het is om krankzinnig hard te werken om zijn droom waar te maken. Hij wisselt strofes af met nieuwe belofte Tone Sinatra, een 18-jarige afkomstig van Cleveland. Je hoort duidelijk dat ze beiden een andere stijl hebben. Toch weten ze perfect hoe ze deze met elkaar moeten harmoniseren. In de videoclip schudden de twee alle zorgen van zich af terwijl ze met hun ramen open over de snelweg rijden. Het pad naar succes is lang en hobbelig, maar ze zijn vastberaden om het te blijven volgen.

Als vandaag een van die dagen is dat je dat duizend dingen te doen hebt en niet goed weet waar je mee moet beginnen, zet je dan even neer en luister naar “The Madness”. Het nummer zal je sowieso motiveren om, net als Caleborate zelf, het werk te doen dat nodig is om je meest ambitieuze doelen te bereiken.

Facebook / Instagram / Twitter

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.